tiistai 30. joulukuuta 2014

Birthdaygirl

Bday Collage 1Täytin eilen 18 vuotta ja siksi myös täällä blogin puolella on ollut hieman hiljaisempaa. Päivä sai aikaan hyvin ristiriitaisia tunteita. Ennenkaikkea tietenkin iloa ja jännitystä, mutta myös haikeutta. Siinäkö se lapsuus sitten oli? Vuodet ovat todellakin kuluneet nopeaa. Ehkä jopa liiankin. Paljon hienoa on ehtinyt tapahtuma, mutta onneksi niin tulee tapahtumaaan myös jatkossa. Tässä nyt ollaan 18-vuotiaana, kaikki tiet avoinna.
Bday Collage 2Aamuisella ajotunnillani ihastelin kauniin vaaleanpunaista taivasta. Täydellinen ajoitus tuolle värille! Ajotunnin  jälkeen tulin takaisin kotiin. Äiti oli sillä välin kokannnut herkullista thaimaalaista ruokaa ja sain jatkaa syntymäpäiviäni täydellä mahalla. Pian Valtteri tuli meille ja päästiin käymään käsiksi täytekakkuun. Kippistettiin syntymäpäivieni kunniaksi  myös lasilliset vaaleanpunaista kuohuviiniä. Kaikki oli vaaleanpunaista syntymäpäivänäni! Päivä jatkui rauhallisissa merkeissä poikaystäväni kainalossa. Haettiin kaupasta Ben&Jerryä ja herkuteltiin sillä matkailusarjoja katsellessa.
Bday Collage 3Äiti ja poikaystäväni jakaa ilmeisesti samanlaiset ajatukset. Sain joulahjaksi kaksi samanlaista hajuvettä heidän toimestaan ja nyt molemmat olivat hankkineet synttärilahjaksi mulle lahjakortin Kauneustudio Ilmeeseen. Tai sitten he molemmat vain tietävät erityisen hyvin, mistä pidän. Ilmeessä mua odotteleekin nyt ripsienpidennykset ja kasvohoito. Täydellistä! Sain valtsulta myös aivan ihanan muumimukin kokoelmaani ja hänen perheeltään lahjakortin Vero Modaan. 

Tänään aamusta mulla oli ajokoe. Jännitys alkoi hiipiä kimppuun jo yöllä, mutta aamulla se oli vasta valloillaan. Pääsin kuin pääsinkin kokeesta läpi, vaikka mokia tuli tavallista enemmän. Nyt multa löytyy sitten 18 vuoden iän lisäksi myös autokortti! 

4 kommenttia:

 1. Onnea! :-) ja nam toi kakku näyttää herkulliselta! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Herkulliselta se maistuikin! :p

   Poista
 2. Pitikin eilen laittaa jo facebookissa synttärionnittelut, mutta se jäi. Eli nyt hieman myöhässä super paljon onnee vihdoinkin täysi-ikäisille suosikkibloggaajalleni!♥ Ihanalta näyttää myös toi kaikki pinkki!! Ja tärkeintähän on, että lähipiiri tuntee erityisen hyvin ja tietää mistä varmasti synttäripäivänä ilahtuu!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hurjasti valtavasti ja superhyper paljon! ♥ Ja totta, tuo on kyllä tärkeintä! ;)

   Poista