tiistai 16. joulukuuta 2014

Christmas Nail Art

Joulukuussa innostun aina kynsien lakkailusta ja koristelusta. Muut vuodenaijat saatan kulkea yhdessä samassa kynsilakassa ja odottaa sen kuluvan itsestään pois. Jouluisin kaivan jälleen kynsilakkavarastoni esille ja kokeilen innoissani erilaisia juttuja. Parhain inspiraation lähde kynsien koristeluun on ehdottomasti weheartit. Tässä sieltä löytämiäni ideoita.
Nail Collage 2Punainen on joulun suosikkiväri ja toimii myös kynsissä. Sen avulla saa loihdittua kynsiin niin joulupukkeja, piparkakkutankoja kuin lahjapakettejakin. Se toimii myös tehosteena vaikkapa vain yhdessä kynnessä.
Nail Collage 3Vihreä on myös jouluinen väri ja sen avulla kynsistä saa tehtyä hetkessä raikkaamman näköiset. Taidankin itse kokeilla koristella kynteni vihreillä joulukuusilla. Vaihtelu virkistää, eikä vihreää tule käytettyä muina vuodenaikoina.
Nail Collage 1En tiedä ehtiikö lumi maahan jouluksi, mutta onneksi edes kynsiin voi lisätä muutaman lumihiutaleen. Sininen pohja toimii loistavasti talvisen tunnelman luomiseen. Myös kimalle kuuluu ehdottomasti jouluisiin kynsiin!

Onko teillä tapana lakkailla kynsiä jouluisemman näköisiksi? Entä osuiko ja upposiko joku kollaasit kynsistä teihin?

2 kommenttia: