sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Vaaleanpunainen takki

IMG_2078Olin täyttämässä Keskisellä tontun virkaa ja etsimässä kiltisti tarvittavia lahjoja pukinkonttiin, kunnes silmäni osuivat johonkin vaaleanpunaiseen ja pehmeään. Silmissäni vilisi tuhansittain vaaleanpunaisia sydänkuvioita, enkä voinut enää estää tunteitani. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.
IMG_2085Haaveilin vaaleanpunaisesta talvitakista jo aikaisemmin syksyllä, kun näin eräällä lempibloggaajallani sellaisen. Kyseiset takit vietiin kuitenkin kaupoista ennätysnopeasti ja jäin ilman vaaleanpunaista unelmaani. Onneksi sellainen sattui kuitenkin kohdalle, ilman, että tarvitsi edes etsiä. Ehkä sisäinen kompassini johdatti minut oikealle tielle, kohti vaaleanpunaista.
PicMonkey Collage 204Mun kaikki syys- ja talvitakit ovat tummia ja isoja, joten tällainen pieni ja vaalea oli enemmän kuin tervetullut tasapainnottamaan joukkoa. Vaaleanpunaisesta väristä huolimatta, se on yllättävänkin helppo yhdistää erilaisten asujen kanssa. Pidän myös siitä, että malli on melko yksinkertainen. eikä sitä ole täytetty millään ylimääräisellä. Takki on Onlyn ja hinnaltaan noin 50 euroa. 
IMG_2054Itse olen täysin rakastunut takkiin, vaikkei se mikään yllätys varmasti olekaan. Ehkä intohimoni vaaleanpunaista kohtaan on tullut jo sen verran esille blogini värimaailmasta. Mitä te pidätte takista?

8 kommenttia:

 1. Oi kuinka suloinen takki! Ja se sopii hienosti noiden vaaleiden farkkujen ja valkoisten kenkien kanssa yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että oot tuota mieltä! :)♥

   Poista
 2. Ihan niinku ois sulle tehty!😍

  VastaaPoista
 3. Ihan älyttömän hienon näkönen ja sopii sulle törkeen hyvin!! Täällä kans yks joka rakastu aikasemmin jo vaaleanpunaisiin takkeihin.. sillon kun Julia Toivolan päällä näin vaaleanpunaisen takin, olin jo sillon et vitsi muute näyttää hyvältä!! :O Äää toi sun takki on niin hieno...<3 ~Camillaa~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiva, että tykkäät! ♥ Ihastuin itsekin siihen Julia Toivolan takkiin! Tosin hänen päällään kaikki näyttää hyvältä, mutta silti. Vaaleanpunainen on aina vaaleanpunainen. :'D

   Poista
 4. wau mikä takki! sopii sulle tosi hyvin ja itellekki voisin vaikka tollasen ottaa! :-D
  Muutenkin tosi kiva tämä sun blogi! :-)

  www.vievies.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tykkään kyllä tosta takista tosi paljon! ♥

   Poista