lauantai 27. joulukuuta 2014

Vuoden 6 katsotuinta postausta

Collage11. Vuoden ylivoimaisesti katsotuimmaksi postaukseksi nousi postaus Surprise your boyfriend - with snacks. Teimme Estrellan kanssa blogiyhteistyötä, jonka tuotoksena järjestin sipsipiknikin yllätykseksi poikaystävälleni. Nam!
Collage 22. Vuoden toiseksi katsotuin postaus Vanhojentanssikampaus keräsi myös suuren katsojaluvun. Postauksessa kokosin kollaaseiksi silmääni miellyttäviä kampauksia, jotka sopisivat hyvin prinsessapäivän taideteoksiksi. Mainitsinkin aikaisemmin, että voisin piakkoin kirjoitella muutaman vinkkipostauksen vanhojentansseihin liittyen. Omalta osaltani ne ovat ohi, joten voin keskittyä täysin auttamaan teitä tulevien vuosien tanssioita. Onko jotain erityistä mihin kaipaisitte neuvoa?
Collage3
3. Poikaystäväni penkkaripäivästä kirjoiteltu postaus Abinaorkesteri sai kolmanneksi eniten katsojia. Oma penkkaripäiväni on edessä ihan pian ja asusta ei ole vielä tietoakaan, hui.
Collage44. Neljänneksi katsotuin postaus oli Prinsessapäivä, jossa kerroin vähän enemmän vanhojenpäivästäni.Collage 55. Viidenneksi nousi postaus Puhelinlankaponnarit. Siinä kerroin oman mielipiteeni kyseisistä pompuloista. Enkä ole muuten tuon päivän jälkeen juurikaan tavalliseen pompulaan sortunut.
reality
6. Kuudentena Aina ei voi onnistua - postaus. Sisältää siis vähän epäonnistuneempia otoksia kuin tavalliset postaukset. Voisin tehdä toisen samantapaisen postauksen ensi vuonna, kun materiaalia on kerääntynyt tarpeeksi. 

Tällaiselta näytti vuoden 6 katsotuinta postausta. Minkälaisia postauksia toivotte ensi vuodelle?

2 kommenttia:

  1. Voitko tehdä joskus postausta liittyen siihen, miten saada itsensä kuntoon, ruoka, urheilu, yms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaista postausta multa ei olekaan vielä pyydetty, mutta erittäin mielenkiintoinen idea! Vaikken ehkä paras neuvoja olekaan.. Vuoden vaihtuminen tietää aina motivaatiota terveellisempää elämää kohtaan, joten eiköhän sen myötä jotain sanottavaa kuitenkin tule. Ymmärsin että sua kiinnostaa erityisesti siis kunnon kohotus ja timmimpi vartalo, olenko oikeassa? Terveellinen ruokavalio yhdessä liikunnan kanssa on paras ratkaisu! Kannattaa kuitenkin aina pyrkiä pitämään motivaatio korkealla, sillä pakkopulla ei maistu kovin hyvältä. Kirjoitin kesällä postauksen liikuntaan motivoivista jutuista ja jos et ole sitä vielä lukenut niin käy kurkkaamassa --> http://viiskyttieta.blogspot.fi/2014/07/sport-motivation.html

      Poista