perjantai 2. tammikuuta 2015

Let's write a bestseller - 2015

Aina vuoden alussa tulee pohdittua monenlaisia kysymyksiä. Mitä kaikkea elämässäni tulee tapahtumaan ja kuinka paljon se muuttuu? Usein tulee myös mietittyä, kuinka voisin elää entistä paremman vuoden. Jotkut lupaavat karistaa lanteiltaan kymmeniä kiloja ja lyövät lukkoon monia muita konkreettisia tavoitteita. Mun tavoitteet ovat kuitenkin vähän kevyempää mallistoa, eikä niiden toteuttaminen ole niin kiveen kaiverrettua. Tosin blogiin kaiverrettuja ne taitavat tästä lähtien olla, heh.
2015 Collage 3
BLOGGAUS

Kirjoitan monipuolisempia postauksia blogiin. Jaan vinkkejä kauneudenhoitoon liittyen ja esittelen mielenkiintoisia tuotteita. Esittelen asuja ja kirjoitan huoletonta hömppää, mutta en kuitenkaan unohda raottaa yksityiselämääni.

 Panostan kuvien laatuun viime vuotta enemmän. Kokeilen asukuvia kuvattaessa uusia kuvausympäristöjä ja asentoja. Tarkkeilen myös kuvien valotusta ja sommittelua.

♥ Kommentoin muiden blogeihin useammin. Viime vuonna kommentivajeesta oli paljon puhetta ja sitä harmiteltiin blogissa jos toisessakin. Itse luen paljon blogeja, joiden postaukset ovat todella mielenkiintoisia ja hyvin toteutettuja. Ne ansaitsevat kehuja ja palautetta! Silti lähes aina poistun sivulta kommentoimatta, huoh. 

OPISKELU

 Aloitan kirjoituksiin lukemisen ajoissa, vaikka luultavasti olen jo tällä hetkellä hieman myöhässä ahkerimpien aikataulusta.

Teen koulutehtävät valmiiksi ajoissa, ettei niistä tarvitse murehtia viimeisenä palautuspäivänä.

 Haen haluamaani opiskelupaikkaan, enkä jänistä pääsyvaatimusten takia.

 Tämä ei aivan suoraa opiskeluun liity, mutta kuitenkin. Hanki penkkariasu pikaisesti, enkä unohda etsiä sopivaa mekkoa abiristeilylle.

2015 Collage 1
LIIKUNTA

 Pyrin pitäämään säännöllisestä liikuntarytmistä kiinni, enkä päästä motivaatiota katoamaan niin nopeasti kun se viime vuonna teki.

 Kokeilen uusia liikuntamuotoja ja harjoittelen lajeja, joissa olen ollut aikaisemmin heikko. Esimerkiksi uinti ei ole koskaan ollut vahvuuteni, mutta tänä vuonna voisin opetella sen kunnolla.

 Tavoittelen tänä vuonna oikeasti jotain sellaista, mitä voin saavuttaa. En ole vielä koskaan päässyt mihinkään liikuntaan liittyvään tavoitteeseeni kiinni. Nyt voisi olla korkea aika!

IHMISSUHTEET

 Vietän mahdollisimman paljon aikaa armeijaan lähtevän poikaystävän kanssa. Eli käytännössä hoidan muut menot viikolla ja säästän viikonloput valtsulle.

 Kaiken opiskelun ja armeijatouhun keskellä muistan myös viettää aikaa ystävieni kanssa. Järjestän elokuvailtoja ja kysyn kuulumisia kauempana asuvilta ystäviltäni useammin kuin viime vuonna.

 Vierailen isovanhempien luona niin usein kuin suinkin ehdin. Tämän vuoden vierailut ovat jääneet niin minimaalisiksi, että ihan hävettää.
2015 Collage 2
KAUNEUS

 Pyrin siihen, että pärjään mahdollisimman vähällä meikin käytöllä. Ainakin kesällä. Vaikka meikkaaminen on yksi mun lempipuuhista on meikittömyys kuitenkin paljon parempi vaihtoehto ihon hyvinvointia ajatellen.

 Pesen meikin pois joka ilta, vaikka tulisin kotiin niin myöhään, että sänky kuulostaisi ainoalta hyvältä vaihtoehdolta. Tässä olen kyllä onnistunut tekemään parannusta jo viime vuonna.

 Rasvaan itseäni edes välillä ja suojaudun näin ihon totaalista kuivumista vastaan.

Juon paljon vettä! Törmäsin netissä kirjoitukseen naisesta, jonka iho oli kokenut näkyviä muutoksia lisääntyneen vedenjuonnin johdosta. Tästä innostuneena ajattelin tarkkailla myös oman ihoni hyvinvoinnin ja vedenjuonnin välistä yhteyttä.

 Testaan paljon uusia, mielenkiintoisia, tuotteita. Ensimmäisenä listalla on hiuksia kasvattava shampoo ja hoitoaine. 

MUU

 Matkustelen niin paljon kuin mahdollista ja hankin uusia kokemuksia. Niin suomen rajojen ulko- kuin sisäpuolellakin.

 Hymyilen vastaantuleville tutuille ja tuntemattomille. Ilme vaikuttaa niin paljon siihen, minkälaisen kuvan muut saavat. Musta on varmasti saanut välillä ihan salamoivan myrskypilven kaltaisen kuvan, vaikka oikeasti olen useimmiten ihan positiivisin mielin.

 Ja viimeiseksi kaikista tärkein. Nautin elämästä!

Minkälaisia tavoitteita sulla on? 

Kuvat: Weheartit

8 kommenttia:

 1. Ihana tää sun blogi, oli pakko jäädä lukijaks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 2. Nonii siitä uus liikuntamuoto: Lumilautailu 😎 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo pakko kyllä oikeesti opetella tuo homma ennenku mummoudun! Mut tajusin viime vuonna etten osaa laskee ees suksilla! :o KÄÄÄK!

   Poista
 3. Hyviä lupauksia :)
  http://netta-stopforaminute.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä nuo vaikuttaa hyviltä! Pitää vain vielä pistää käytäntöön! :,D

   Poista
 4. Ihania kuvia ja tosi hieno ulkoasu! Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista