tiistai 20. tammikuuta 2015

What's on my phone?

Ostin viime marraskuussa itselleni uuden puhlimen, OnePlussan, josta kirjoittelinkin silloin postauksen. Puhelimen merkki kummastutti monia. "Mikä OnePlus, enpä oo tuollaisesta kuullutkaan!" Päätin nyt tehdä tällaisetn What's in my phone - postauksen, jossa esittelen tarkemmin, miltä puhelimeni sisältö näyttää kaikkine sovelluksineen. Kyseessä ei ole siis olekaan niin outo puhelin, miltä  kuulostaa. Käytössä on  androidin (tai ainakin sitä vastaava) käyttöjärjestelmä .
Phone Collage 1Tässä näkyy mun puhelimen kotinäyttö ja käytetyimmät sovellukset. Oon yrittäny pitää tän puhelimen melko siistinä ja välttää turhien sovellusten ja pelien latailemista. Pelejä kun ei muutenkaan tule pelattua.
Phone Collage 2Cocoppa - sovelluksella saa helposti muokattua puhelimen näytön ulkonäköä. Tuolta löytyy esimerkiksi kivoja taustakuvia, mutta itse käytän Cocoppaa lähinnä sovellusten kuvakkeiden muuttamiseen. 
Phone Collage 3WhatsApp on sovellus, jota tulee käytettyä kaikista eniten. Sieltä löytyy niin puolitutut kuin parhaimmat ystävätkin. Nykyään siellä saa yhteyden myös vanhempiin. Whatsapin keskustelujen taustakuvana mulla on vasemmalla oleva Love Pink - kuva ja näppäimistökin on teemaltaan vaaleanpunainen. Kuvasta paljastuu myös eniten käyttämäni emojit.
Phone Collage 4Instagramia tulee myöskin selailtua vähän väliä. Seuraajat + - sovelluksen otin käyttöön silloin, kun vanhan puhelimeni takia tavallisesta instagramista ei ollut tietoakaan. En nähnyt silloin yhtäkään seuraajaani ilman tätä sovellusta. Nykyään OnePlussan myötä tuota tulee katsottua hieman harvemmin, vaikka onkin mielenkiintoista tietää, kuka seuraajista on kadonnut.

Phone Collage 6Tässä muita sovelluksia, joista voitte löytyää mut ja blogini. Mulle voi tulla esimerkiks juttelemaan kikissä tai snapchatissa.
Blogin facebook  - https://www.facebook.com/fiftywaysblogi
Ask -  http://ask.fm/jjuliaeve
Snapchat -  jjjuliaeveliina
Kik - jjjuliaeve
Phone Collage 7Oon yrittäny lisätä vedenjuontia ja latasinkin kaveriksi Aqualert - sovelluksen. Se auttaa hahmottamaan kuinka paljon vettä pitäisi oikeasti juoda ja muistuttaa myös siitä useaan kertaan päivässä. Tuonne vain pitäisi muistaa päivitää jokainen juotu vesilasi...
Phone Collage 8Kuvanmuokkaukseen liittyvistä sovelluksista mun lemppareita ovat olleet Instabeauty & PhotoGrid. Instabeautyä käytän erityisesti tekemään kuvista valoisempia ja PhotoGridillä taas rakentelen kollaaseja. Tällaisista sovelluksista voisi joskus kirjoitella jopa oman postauksensa.

Tältä näyttää puhelimeni sisältö pääpiirteittäin. Onko teillä käytössä samoja sovelluksia?

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja löysin sut vihdoin tän ansiosta myös instasta :) toi whatsapp:in vaaleanpunainen näppäimistö on kyllä niin ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiva, että tykkäsit postauksesta! ♥ Hihi samalla mäkin löysin sut sieltä! ;)

   Poista
 3. Oli kyl kiva postaus kun jaat muille tietoo tosta "tuntemattomasta" puhelimesta! :) ~Camppu-Calle~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! ♥ Ja tää tosiaan on aika tuntematon monelle! :D

   Poista
 4. Miten sait ton näppäimistön noin söpöks? :3

  VastaaPoista