maanantai 26. tammikuuta 2015

Winter outfit

PicMonkey Collage 183.2
Asukuvien ottamisessa on omat ongelmansa. Esimerkiksi se, kuka kameran taakse suostuu. Lauantaina siihen suostui veljeni, mutta kuvauspuuhiin oli niin kiire, että jouduin vetämään suoraan pesukoneesta tulleet housut jalkaani. Ei ollut kovinkaan mukava kokemus seistä lumihangessa litimärät housut jalassa. Hosut liimautuivat ihoon kiinni ja alkoivat jähmettyä kylmässä ilmassa. Ehdinkin jo naureskella, mihin kaikkeen sitä ryhtyykään blogin vuoksi.
PicMonkey Collage182Arvatakkin saattaa, että litimärissä housuissa kuvauspuuhista ei tullut oikein mitään ja jouduin eilen uusintaotteluun saman asun kanssa. Tälläkin kertaa kuvauspuuhiin lähtö oli nopea. Tuskin ehdin edes harjata yöllä takkuuntunutta hiuspehkoani. Olisi luksusta valmistautua asukuvia varten edes joskus se 15 minuuttia. Tai jos kuvaaja edes suostuisi käyttämään tuon ajan. Harvoin asukuvista tulee sellaisia, että ne oikeasti tekisi mieli julkaista tänne. Niin kävi myös nyt.
PicMonkey Collage184Viikonloppu oli ensimmäinen armeijan alkamisen jälkeen, kun en nähnyt Valtteria sekuntiakaan. Toisaalta sain paljon enemmän aikaiseksi, kun tarvitsi miettiä vain omia suunnitelmia. Tämä viikko tulee olemaan kiireinen ja raskas. Mulla on lähes jokaisena päivänä lukujärjestyksen ulkopuolisia tunteja, joten kotiin pääsee vasta myöhään. Tänään menen koulun merkeissä istuskelemaan kaupunginvaltuuston kokoukseen muutamaksi tunniksi. Lisäksi mulla alkoi taas vesijumpan pito, vaikka tarkoitus ei ollutkaan enää sitä jatkaa, haha! Torstai ja perjantai illat meneekin siis altaan reunalla. Järkytyin myös, kun tajusin, että ensimmäiset ylioppilaskokeet koittavat jo ENSI viikolla. Aikaa on enää todella vähän.
PicMonkey Collage181♥ VILLAPAITA H&M | KARVALIIVI KESKINEN | FARKUT TURKISTA | KENGÄT PALLADIUM | SORMUS GLITTER ♥
Karvaliivit ja -takit ovat nousseet jälleen mun pukeutumisen top-listalle. Mun kaapissa on jo kauemman aikaa ollut tällainen vetoketjullinen versio karvaliivistä. Tällaiseen asuun en ole sitä vielä aikaisemmin yhdistänytkään. Mitä piditte asusta ja erityisesti karvaliivistä? 

15 kommenttia:

 1. On kyllä kaikkineen kivan näköinen asu! :)

  VastaaPoista
 2. Sama karvaliivi löytyy mun kaapista mutta jääny vähälle käytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on jäänyt tosi vähälle käytölle ja tän ostostakin on jo aikaa. Jotenkin tää on vähän sellanen möhkö, ettei tuu laitettua usein päälle. Pitäis hankkia joku helpommin yhdistettävä versio! :D

   Poista
 3. Passaa hyvin sulle tuo asu! Mullakin on monesti ongelmana, että kuvaaja (kun sellasen saa..) ei halua käyttää paljoa aikaa kuvaamiseen ja tuntuu ettei siinä kerkeä saada yhtään onnistuneita kuvia. :D Mikä kamera sulla muuten on ja millä muokkaat kuvat? :) Tykkään etenki ekasta kuvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Mieti kun pystyiskin itse kuvaamaan omat kuvansa, eikä tarvitsisi kuvailla muiden ehdoilla! Mulla on kamerana Canon eos 600D ja oon tykänny siitä tosi paljon! Yksinkertainen, mutta säätömahdollisuuksia on paljon! Ja lisäksi näissä asukuvien otossa käytän 50mm objektiivia, jota suosittelen ehdottomasti ihmisten kuvaamiseen! Sillä saa kohteen (eli tässätapauksessa mut). erottumaan paremmin taustasta. Ja käytän kuvien muokkaamiseen aina tietokoneelle ladattavaa picasaa ja säädän siellä kuviin hieman lisää valoisuutta ja kontrastia. Talvella ja lumisessa maisemassa suosin myös iPiccyn anthony- muokkausta pienessä määrin.

   Poista
 4. Nätti asu!

  Tää on mun lempiblogi (:

  VastaaPoista
 5. Noi kuvaamiset on aina oma juttunsa! :-D Pitäis varmaan keksiä joku valokuvaajarobotti? Sellainen, joka on oikeasti superammattilainen, osaa oikeesti hommansa ja saa jokaisesta kuvista upeita. Mulle jotenkin niin kelpais sellainen, kun se että sais kuvat blogiin asti on melkeen suurempi juttu, mitä pelastaa koko maailma. Joka tapauksessa sun jokainen kuva oli upea. Veti hiljaiseks, miten sä aina onnistutkaan! Asu toimii ja karvaliivi myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valokuvaaja robotti ois kyllä loisto idea! Eiköhän suunnitella sellainen! Tai sitten jos pystyis jotenkin itse kuvaamaan omat kuvansa, kun kuitenkin itse tietää ne parhaimmat kuvakulmat yms, joita on vaikea kuvaajalle neuvoa. Kiitos paljon kehuista, vaikka mielestäni tämän postauksen kuvat eivät niitä olisi ansainnut ollenkaan! :'D ♥

   Poista
 6. Ihania kuvia. Oot ihan älyttömän kaunis!<3
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Heh kaikkee sitä tosiaan tekee blogin eteen. Ties monet kerrat minäki jäätynyt ku asukuvat pitänyt saada:D on kyllä kaunis ja harmoninen värimaailma sinun asussa! :)

  VastaaPoista