keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Instagram pictures

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Täällä yksi ahkera lukulomalainen kamppailee vaihtoehtojen välillä. Jatkaisiko kirjojen läpikahlaamista vai lähtisikö tallustelemaan aurinkoiseen säähän? Lukulomatahti on vielä vähän hakusessa ja tuntuu että aika kuluu ihan silmänräpäyksessä. Kiirehän tässä taitaa tulla, mutta yritän silti ehtiä postailla tänne blogin puolelle suhteellisen normaaliin tahtiin. Tällaisissa elämänvaiheessa tuttu ja turvallinen harrastus tuntuu entistäkin makeammalta. Ihana paeta välillä tänne blogimaailman pyörteisiin! Eiköhän sitten aloiteta tämän päivän aiheella eli instagram-kuvien selailulla. Instastahan mut löytää nimimerkillä @jjjuliaeveliina ♥
IG Collage1Vierailin armeijan kotiväenpäivillä kurkkaamassa poikaystävääni ja siellähän se oli muiden vihreäpukuisten joukossa. Tässä vaiheessa armeijan alkamisesta ei ollut paria viikkoa kauempaa ja totutteleminen inttilesken arkeen oli vasta alkutekijöissään. Nyt tähän puuhaan on jo tottunut. Odotatteko jo lisää armeijaaiheisia postauksia? |  Keskiviikkoisin mulla alkoi koulu vasta myöhään, joten löytyi aikaa myös selfieiden kuvailemiseen. |  Ehkä selfieiden räpsimisen kylmässä portaikossa olisi voinut jättää vähemmälle sillä yhtäkkiä kuumemittari piippasikin tavallista enemmän asteita. Lepäilin kotona hetken parantelemassa itseäni. |  Ja jälleen keskiviikkoinen aamuselfie.
IG Collage 4 Asukuvista tuli taiteiltua hieman erilainen kuva instagramiin jaettavaksi.  Tämä kuvanen tuli napattua jo joulukuun aikana, mutta sen julkaisemisessa kesti monta päivää.  Ja sitten TB - kuva Turkista. En ole elämässäni ikinä ruskettunut niin paljon kuin tuolla matkalla, koska olen aika hitaasti ruskettuvaa tyyppiä. Väri haihtui kuitenkin nopeasti ilmaan ja nyt olen yhtä valkoihoinen kuin edeltävät selfiet antavat olettaa. |  Tää kuva kyllä osui niin nappiin kuin olla ja voi! Tässähän tarvitsee jo tosissaan jotain ylempiä voimia, että jaksaa ottaa opiskelun asiakseen.
IG Collage 5 Jälleen aamuinen selfie ja epäilen tätäkin jälleen keskiviikkoaamun tuotokseksi. |  Sain valtsulta synttärilahjaksi lahjakortin volyymiripsiin ja kävin ne nyt penkkareita ja abiristeilyä silmällä pitäen laitattamassa itselleni Kauneustudio Ilmeessä. Viihdyn niiiiin hyvin pitkissä räpsyissäni! |  Onnistuin löytämään itselleni mieluisan penkkaripuvun! Haluaisin pukea nasupuvun päälleni uudestaankin! |  Tämä on kyllä ehdottomasti mun lempikuvani penkkaripäivästä! Ihanan raikas ja täynnä puolenhehtaarin metsän asukkaita!

Sellaisia kuvia tälläkertaa. Nyt harkitsen palaamista takaisin psykologian kirjan ääreen.. Heippahei! 

3 kommenttia:

 1. Huippu ihania kuvia sulla täällä blogin puolellakin ! :-) Ihana tuo nasu asu ja sopii täydellisesti sulle :)

  Ihanaa sunnuntaita ♥
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! ♥ Ja ihanaa sunnuntaita sullekin!

   Poista
 2. Ihana postus... Pinkki taitaa olla sinunkin lempiväri :D

  http://fluffylelle.com/

  VastaaPoista