maanantai 9. helmikuuta 2015

Mitä odotan tulevalta puolelta vuodelta?

Tavallisia lukion koulupäiviä on jäljellä enää vain muutama ja tämä loppukiri tietää kalenterin täyttymistä hieman poikkeavilla jutuilla. Sainkin tästä idean tehdä postauksen asioista, jotka tapahtuvat puolen vuoden aikana. Jos teitä kiinnostaa voin kirjoittaa myöhemmin oman postauksensa  pelkästään jatko-opiskeluhaaveisiin liittyen.
Quote Collage 1Penkkarit on yksi lukion kohokohdista, eikä niihin ole aikaa enää muutamaa päivää kauempaa. En malta odottaa, että pääsen pukeutumaan ihanaan asuun ja heittelemään karkkeja ympäriinsä.

 Perjantaina on abiristeilyn vuoro. Jos aivan rehellisiä ollaan, en ole odottanut abiristeilyä kovin innokkain mielin. Oikeastaan jo pelkkä ajatuskin ahdistaa. Toisaalta on kiva päästä pitkästä aikaa pukemaan mekko päälle ja laittautumaan vähän tavallista enemmän. 

Kolmen viikon mittainen lukuloma sisältää tietysti paljon oppikirjojen parissa puurtamista, mutta näen sen silti enemmän rentouttavana kokemuksena. Kivaa vaihtelua päästä välillä opiskelemaan itsenäisesti, omia aikatauluja noudattaen. Saa nähdä millainen kokemus tuosta kolmeviikkoisesta lopulta paljastuu, mutta tällähetkellä olen hyvin positiivisilla mielin.

Kirjoitukset loppuu mun osalta perjantaina 13.3. ja voin vain kuvitella mielessäni tuon toivottavasti huojentuneen tunnelman. 


 Samana päivänä kun kirjoitukset loppuu, mulle ja valtsulle tulee seurustelua kaksi vuotta täyteen. Ehkä tänä vuonna tuota päivää voisi juhlistaa jollain tavalla.


 Kirjoitusten loppumisen jälkeen haluan hetken vain ottaa rennosti ja lähteä edes jonkinlaiselle reissulle. Mulla on jo pitkään ollut hirveä hinku lähteä jonnekin hieman kauemmas omasta kodista ja koulujutuista. Olla edes hetken luomatta ajatustakaan millekään ylimääräiselle. Oli määränpää sitten Suomen sisällä tai ei. 


quote Collage 2

 Opintoihin hakeminen tulee eteen myös varsin pian. Onneksi suunnitelmat alkavat olla aikalailla selvillä ja odotankin kouluihin hakemista jo innolla. Vaikka tuskin vielä ensimmäisenä vuonna pääsen sisälle haluamalleni alalle. 

 Kevään ja kesän aikana haluan tehdä myös töitä ja joku uusi työkokemus kuulostaisikin houkuttelevalta. Kesätyöhaut ainakin ovat jo käynnissä, joten täytyy tänä vuonna toimia nopeasti.

 Ylioppilasjuhlat koittavat toivon mukaan toukokuun lopussa. Vihdoinkin musta tulee ylioppilas ja saan lakin päähäni! Jos kaikki menee niin kuin pitää..  Jos ei, niin ainakin mulla on aikaa pohtia juhlien tarjoilua oikein kunnolla.

 Valtterin armeijaa on nyt takana reilu kuukausi ja päivät (aamut) vähenevät pikkuhiljaa. Armeija ja inttileskeys  loppuu  näillä näkymin kesällä. Pian pian..

Pääsimpä sitten unelmieni kouluun tai en, jonnekin päin on luultavasti lähdettävä ensi lukukautena. Pikkuhiljaa saa ruveta valmistautumaan mahdollista omaa asuntoa varten.

 Ennen kaikkea odotan tulevalta puolelta vuodelta paljon ihania ja muistorikkaita hetkiä. Paljon jännittäviä juttuja ja muutoksia tulee tapahtumaan! Haluan myös panostaa blogiin entistäkin enemmän!

quote Collage 3Minkälaisia odotuksia teiltä löytyy tulevan puolen vuoden suhteen? Tsemppiä vielä lopuksi teille kaikille kevään kirjoituksiin, koeviikkoihin ja yleisestii kaikkeen mahdolliseen! ♥ Make it happen. Shock everyone!

Kuvat: weheartit

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :)) mikä on se sun juttus, eli minkälaiseen kouluun olisi haaveena päästä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)) Ja mun haaveena on päästä johonkin yliopistoon (tampere, helsinki, jyväskylä?) lukemaan psykologiaa! Pitää kyllä tehdä kovasti töitä tuon eteen!

   Poista
 2. Tää sinun blogi on niin symppis <3 :) Tsemppiä pääsykokeisiin ja lukion loppukoitokseen! :)

  VastaaPoista