maanantai 9. maaliskuuta 2015

Linkkaa blogisi suosikit - Top 4

Heippahei! Mulla tosiaan alkoi tänään kirjoitukset äidinkielen esseekokeella ja vielä olisi kaksi koitosta edessä tälle viikolle. Pääsin tänään jo hyvissä ajoin kotiin, joten ajattelin, että tässä olisi sopiva väli selailla läpi Linkitä blogisi - postaukseen linkatut blogit. Blogeja linkattiin sen verran monta, että jätin suosiolla jo mulle tutut blogit vähemmälle huomiolle ja keskityin uusien tuttavuuksien tarkasteluun ja lukulistan kasvattamiseen. Kiinnitin huomiota siistiin ulkonäköön, kuviin sekä monipuolisiin & huolellisesti tehtyihin postauksiin.
LB Collage 1
Amanda Josefiina - blogissa ihastuin heti raikkaaseen ulkoasuun ja Amandan kauneuteen. Hyvä ensivaikutelma ei rikkoutunut pidemällekään selatessa, sillä blogi tarjosi todella huolella tehtyjä postauksia ja upeita inspiroivia kuvia. Juuri tämäntyyliset blogit ovat suosikkejani!

LB Collage 3
Kiia Alexandra - blogi on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Bloggaaja kertookin ilmaisevansa itseään valokuvien kautta ja se välittyy hyvin lukijalle asti. Postaukset ovat todella monipuolisia ja mielenkiintoisia, kuten tuorein, Suomen ja Maltan eroista kertova kirjoitus.
LB Collage 5
Enjoy the little things - blogi on värimaailmaltaan todella rauhallinen. Kuvat on isoja ja hyvälaatuisia, mikä kiinnitikin huomioni heti. Rakastan blogeja, joiden kuviin on panostettu huolella, tämä on juuri sellainen. Blogin tunnelma on kokonaisuudessaan rauhallinen ja miellyttävä.

LB Collage 6
Dream of life - blogi on ihan syötävän suloinen kaikissa ihanissa väreissään. Tätä blogia lukiessa tulee iloinen mieli ja tekstistä pursuaa positiivinen asenne, mikä ei tosin ole ihmekään noiden värien ja kukkakuosin ympärillä

Siinä oli mun neljä lemppariani linkatuista blogeista! Monta upeaa blogia jäi esittelemättä, mutta toivottavasti näistä löytyy teille senkin edestä luettavaa!

11 kommenttia:

 1. Siis wääää, apua oon ihan sanaton! :D Ihanasti kirjoitit blogistani<3 Kiva jos miellyttää ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ole hyvä vaan! Ja todellakin miellyttää! <33

   Poista
 2. Voi vitsi kiitos ihan hirveesti!! :>

  VastaaPoista
 3. Oi ihanasti sanottu! Tää sai hymyn vielä entistä leveemmäks! Ihana kuulla, että tykkäät<3

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus - tästä löyty paljon kivaa uutta luettavaa!! :)

  Mun blogissa olis sulle pieni haaste suoritettavaks. :)
  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva, että löyty luettavaa ja kiitos haasteesta! <3

   Poista
 5. Vau kiitos paljon, ihana päivän piristys löytää tästä oma blogi! ♥

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja blogisuosikkeja!

  http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  VastaaPoista