torstai 12. maaliskuuta 2015

Spring fashion inspiration

Hihii vihdoinkin mulla on psykologian kirjoitukset ohi, eikä jäljellä ole enää kuin huominen englannin yo-koe! Eli toisinsanoen huomenna käyn pyörittämässä liikuntasalissa vähän lottokonetta ja toivon, että se riittää läpipääsemiseen! Monivalintatehtävät ei nimittäin ollenkaan ole mun juttu, eikä englanti kuulu mun vahvuusalueelleni. Jää nähtäväksi onko onnetar puolellani huomenna vai ei. Jokatapauksessa, huomenna viimeistään kolmelta mulla alkaakin sitten jo KESÄloma! Hullultahan se kuulostaa, että lukio on nyt (ainakin toivottavasti) viimeistä vaille ohi ja seuraavan kerran olen koulussa jossain aivan muualla. Siirrytäämpä nyt kuitenkin postauksen varsinaiseen aiheeseen eli kevään ja kesän tyyliin. Luultavasti tuo taivaalla loistava valopallo on saanut mut jälleen täysin hullaantumaan tyyliinspiraation suhteen ja voisinkin ihan tältä istumalta hankkia kaiken tässä postauksessa mainitsemani itselleni.
Inspiration Collage 1Retro aurinkolasit - Vihdoinkin katukuvassa näkyy toisistaan poikkeavia ja rohkeita aurinkolaseja. Tänä keväänä aijon täydentää aurinkolasivarastoani oikeen kunnolla, sillä ainoat tällä hetkellä omistamani kivat lasit alkavat hajota käsiin. Rakastan näitä hieman tavallisista poikkeavia muotoja - pyöreyttä, sydämiä ja kissamaisuutta! 
Inspiration Collage 2Revityt & Boyfriend - farkut - Revityistä farkuista olen pitänyt aina, todella paljon. Muistan kun aloin käyttää revittyjä farkkuja ahkerasti muutama vuosi sitten ja kuinka sukulaiseni ihmettelivät tarkenemistani sun muuta. Klassinen "ostit sitten jo valmiiksi rikkinäiset farkut" -lausahdus on tullut kuultua monta kertaa. Mutta eihän näitä voi olla rakastamatta! Uusin rakkauteni on boyfriend-farkut ja niihin kun yhdistää vielä reikäisen & kulutetun pinnan niin täydellisyys ei ole kaukana! 
Inspiration Collage 3Kukkakuosi - Kukkia, kukkia, kukkia.. Niihin en taida tulla kyllästymään ikinä! Kukat missä tahansa vaatekappaleessa näyttää hyvältä, mutta eniten vannon kukkatoppien ja hameiden nimeen. En malta odottaa kevät ja kesämallistojen saapumista kauppoihin, sillä se mitä todennäköisimmin tietää myös kukkatulvaa.
Inspiration Collage 4Letit hiuksissa - Vaikka tämä nyt ei varsinaisesti mikään vaatekappale olekaan, kevään myötä varmasti erilaiset lettikampaukset yleistyvät myös omassa tukassani. Nää on vaan niin ihanan rentoja ja upeita! Hiuksiin liittyen myös luonnollinen vaalea tai vaaleanruskea sävy miellyttää entistä enemmän ja pohdiskelenkin, mitä tämän oman tukkani kanssa pitäisi tehdä. Ehkäpä raidoittamalla voisin saadä näihin vähän lisää luonnollisuutta?

Huh, vielä olisi ollut monta kuviota ja tyyliä, jotka olisin halunnut esitellä tässä postauksessa! Yritän kuitenkin pitää postaukset maltillisen mittaisena, joten ehkä tämä sai riittää ainakin tällä kertaa. Minkälaisilla vaatteilla ja asusteilla te haluaisitte täyttää vaatekaappinne kevättä ja kesää silmällä pitäen?

Kuvat: Weheartit

8 kommenttia:

 1. Juuri tuollaisisilla haluaisin täydentää vaatekaappia/ulkonäköä♥ Ai että en malta enää odottaa kunnon kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en malta odottaa! Mutta onneksi tuo aurinko on nyt alkanut näyttäytymään vähän ahkerammin, niin ehkä ne lämpimämmät kevätkelitkin alkaa pikkuhiljaa tänne saapua! <3

   Poista
 2. Täydellinen maku!♥ Koko postauksessa ei oo mitään sellaista, mistä ei tykkäis!! Noi kampaukset, lasit, vaatteet, kaikki! Vitsi sait tällä postauksella sellasen shoppauskuumeen aikaseks! :D Tsemppii superpaljon huomisiin kirjoituksiin, hyvin ne menee ja pian sä täällä postaatkin juhlatunnelman täyteisiä kuvia!! :-) ~Camilla~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi miten kiva, että kaikki täsmäs sunkin makuus! Shoppailukuume huitelee kyllä tosi korkealla täälläkin.. Kiitos paljon tsempeistä, niitä kyllä tarvitaan huomista koitosta varten! <3

   Poista
 3. Oo, niin ihania juttuja! Mäkin haaveilen niin noista retro laseista!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks moniin kauppoihin on tullu juuri tuontapasia laseja ja taidankin syöksyä heti huomenna nettishoppailemaan! Retro lasit! <3

   Poista
 4. Ihanat kollaasit *o*

  Muuten haastoin sinut blogissani tekemään Liebster Award:in :)
  http://lifeascinderella.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html Käy tutustumassa! :)

  VastaaPoista