keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

The liebster award

11 vastausta, 11 kysymystä ja 11 haastettavaa. Nytpä tämä haaste sitten kolahti munkin blogiin ja oikein kolmen haastajan voimalla. Hennan sanoja lainaten, ajattelin kerrankin ottaa haasteen vastaan. Hämärästi muistan joskus aikaisemminkin tehneeni tämän, mutta siitä saattaa olla jo vuosi ellei toinenkin. Haasteen ideana on siis tuoda näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogeille. Valitsin kysymykset vuorotellen mun haastajilta, eli tässä on nyt sekaisin kysymyksiä HennaltaSonjalta ja Roxyltä. Kiitos vielä haastajille! Ja sitten kysymysten pariin -->

Liebster Collage1

1. Miten sait tietää ettei joulupukkia ole olemassa?
Päättelin pienenä viisaana lapsena joulupukin käyttävän samaa purkkaa kuin mun setä ja siitä alkoikin tutkimusoperaatio. Pyysin joulupukkia kiltisti ottamaan vaatteet pois, koska sisällä oli niin kuuma. Hän ei kuitenkaan suostunut. Myöhemmin kiristin tietoa äitiltäni ja kun en vastausta saanut niin ryntäsin mummuni puheille, joka paljasti silmänräpäyksessä aavistukseni todeksi.  

2. Mistä luonteenpiirteistäsi pidät ja mistä taas et niin pidä?
Eniten oon onnellinen siitä, että oon melko sosiaalinen ja tuun toimeen erilaisten ihmisten kanssa, enkä väheksy ketään. Jokus mua ärsyttää se, että sanon asiat liian suoraa ja ennen kuin ehdin niitä kunnolla edes ajatella ja sitten joudun selittelemään niitä jälkeen päin. Myös se, että mulla on kova tarve ottaa ohjat käsiini on melko ärsyttävää. Jos vaikka ryhmätyö ei suju niinkuin haluaisin, niin siinä on mulla kovasti kestämistä. Toisaalta tästä on kyllä osittain ihan hyötyäki, koska yleensä saan paljon aikaiseksi.

3. Mitä viittä eri asiaa kaipaat tällä hetkellä?
Tietenkin armeijassa kiinni olevaa Valtteria. Lämmintä ja upeaa Suomen kesää, johon kuuluu järvimaisemat, vihreä ruoho, linnunlaulu ja oma tunnelmansa. Lapsuutta ja sitä tunnetta, kun vaikein päätettävä asia oli, mitä irtokarkkeja valitsisi lauantaiksi. Tämä on ehkä outoa, mutta kyllä lukioatakin on jo hieman ikävä, sillä se oli niin tuttu ja turvallinen paikka täynnä ihania muistoja ja ystäviä. Kaipaan myöskin Sukulaisia. Haluaisin heti nähdä kaikki sukulaiseni, niin elävät kuin kuolleetkin.

4. Mistä into bloggailuun lähti?
Se oli yläasteen loppua kun aloin lukemaan aktiivisesti blogeja. Uinon blogi taisi olla ensimmäinen blogi, jota aloin seuraamaan. Siinä pikkuhiljaa alkoi kehittymään ajatus omasta blogista ja multa löytyi sopivasti myös kamera ja intoa kirjoittamiseen. Mua kuitenkin jarrutti se, etten uskonut multa löytyvän mitään mielenkiintoista kerrottavaa ja ajatus siitä, että joku tuttu löytäisi blogini ahdisti. Tein kuitenkin kerran kokeilumielessä blogin, josta en kertonut kellekkään ja se sai mut innostumaan bloggailusta niin paljon, että loin tämän blogin. 

5. Millaisia blogeja tykkäät lukea?
Tykkään blogeista, joissa on suuria, hyvälaatuisia kuvia ja kaverina tekstiä. Luen mielelläni kaunes & lifestylehömppää, mutta kaipaan välillä jotain paljastuksia myös kirjoittajan elämästä. Muuten blogin kirjoittaja jää liian kaukaiseksi. 
Liebster Collage 26. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
En rakkauteen, mutta ihastumiseen kyllä. Varsinkin jos on päässyt aikaisemmin juttelemaan internetin välityksellä ja kun sitten näkee toisen ensimmäistä kertaa ihan oikeasti niin tulee helposti sellainen "wow" fiilis. Miksei tietysti myös ihan tuntematontakin kohtaan.

7. Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua, entä 10 vuoden kuluttua?
Viiden vuoden kuluttua todennäköisesti olen vielä opiskelemassa ja toivonmukaan opiskelen jossain yliopistossa psykologiaa. Kymmenen vuoden kuluttua multa löytyy toivottavasti ammatti psykologian parista ja siinä vaiheessa jo ainakin ensimmäinen lapsi.

8. Mitä suunnitelmia kesäksi?
Kesällä pääsykokeet ovat ohi ja toivottavasti ylioppilaslakkikin saatuna. Kesälle yritän hankkia jotain töitä, mutta haluan myös lomailla jonkin verran. Valtteri pääsee ennen juhannusta armeijasta, joten jonkinlainen yhteinen loma voisi olla silloin paikallaan. Loppukesästä varmaankin täytyy alkaa touhuta muuttamistouhujen kanssa, hui. 

9. Onko sinulla ollut jonkintyyppistä lempinimeä?
Onhan mulla. Kavereille ja sukulaisille oon aika usein julle, yläasteella tästä vääntyi Julius, Tsulius ja joskus vielä Caesaritkin Juliuksen perään. Valtterille olin jossain vaiheessa julkku, mutta nyt taidan kuitenkin olla enemmän jultsu. 

10. Tämän hetken lempi asusteet?
New Eran lippis ja aurinkolasit!

11. Miten viettäisit aikasi jos saisit seuraavat 7 päivää vapaata ilman mitään velvollisuuksia?
Itseasiassa aika velvollisuusvapaata mulla onkin nää seuraavat 7 päivää. Tosin pääsykokeisiin täytyy alkaa varmasti jonkun verran valmistautua, mutta tilastomatematiikan kirja on tällä hetkellä vasta tilauksessa. Muuten viettäisin aikani kyllä mieluusti blogin, liikunnan ja sarjojen parissa ja tietysti välillä voisin myös käydä kurkkaamassa mitä kavereille kuuluu.
Liebster Collage 3

11 kysymystä haastetuille ♥
1. Mitkä ovat lempi sarjojasi?
2. Mitä toivoisit jos saisit kolme toivetta?
3. Näetkö paljon unia? Mikä on oudoin unesi, jonka muistat?
4. Onko sulla sellaisia asioita joista et pidä, vaikka useimmat pitävät? Jos on niin mitä?
5. Mistä asioista pidät itsessäsi? Entä et pidä?
6. Minne kaikkialle haluaisit elämäsi aikana matkustaa?
7. Jos saisit 10 miljoonaa euroa rahaa, mitä tekisit niillä?
8. Mitkä ovat oudoimmat tapasi?
9. Minkälaista musiikkia kuuntelet surullisena?
10. Mikä on sellainen ruoka, johon tuskin tulet kyllästymään ikinä?
11. Minkälaisia suunnitelmia sulla on kesälomalle?

Ja koska luultavasti kaikki mun mieleen tulevat bloggaajat ovat jo saaneet tai tehneet tämän haasteen niin haastan kaikki tähän haasteeseen! Eli jos sua ei oo vaikka vielä jostain syystä haastettu mukaan, niin otappa haaste tästä vastaan!


Kuvat: Weheartit

6 kommenttia:

 1. Raikkaat kuvat tekivät hyvää kysymysten välissä ja mielenkiintosia kysymyksiä oot saanu ja valinnut :3 Oon seuraillu tätä blogia nyt pidemmän aikaa ja lopulta sain aikaseks liittyä lukijaksikin, tykästyin heti ensisilmäyksellä pari kuukautta sitten! Ulkoasusta tykkään varsinkin, ihanan tyttömäinen :)

  http://sanojasateessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos superpaljon ihanasta kommentista! <3 Kiva, että oot löytäny lukemista täältä mun blogista! :) Ja tosiaan mielenkiintosia kysymyksiä sain ja niihin oli kiva vastata!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus :) Kiva lukea tälläsiä postauksia välillä!

  VastaaPoista
 3. Aina kun luen sun blogia mulla tulee hirveen tyttömäinen fiilis, haha! Ihana blogi! :)

  http://bageingandlifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ehkä se johtuu tästä vaaleanpunaisuudesta tai jotain? :D Kiitos kommentista! <3

   Poista