keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Video - Paluu lapsuuteenHeipähei! Vaihteeksi taas videopostauksen vuoro! Muistakaa jälleen kertoa, mitä piditte videosta & minkälaisia videoita haluatte seuraavaks nähdä! Puspus :* ps vaihtakaa laatua paremmaks!

8 kommenttia:

 1. Eikäää :))<33 ihana video!!!<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaaa, että tykkäsit! Kiitos!! <33

   Poista
 2. Oi että kun oli ihana yllätys että sulta oli tullut video!♥ Ton videon aikana oli varmaan vain pari asiaa, mitkä mulle ei ollut lapsuudestani tuttuja. Se sarja missä oli ne kolme tyttöö, oli ihan tuntemattoman kuuloinen, mutta myöskin ne cd-levyt oli sellaisia, mitä ei tullut ostettua koskaan! Vaikka tekniikka on kehittynyt ja silleen niin, ni siltikin justiin ja justiin tiedän mikä se spotify on. Eli en kuuntele hirveästi musiikkia mitä nyt välillä nimen omaan ihan levyltä ! :-D Mutta saa olla kyllä kiitollinen, että on saanut kasvaa lapsuuden ilman tietokoneita ja on saanut leikkiä maailman ihanimmat nukkeleikit ja viettää naapurin lasten kanssa ihanimmat pelailu-/leikkihetket ulkosalla. Jos joskus itselle lapsi jos toinenkin siunaantuis, niin itse haluaisin kovasti viettää heidän kanssaan pihalla aikaa leikkien, opettaa heille hyppynaruleikit loruineen (ai että kun ne kaikki onkin kivoja muistoja), kymmenen tikkua laudalla, munis, yms! Toivottavasti silloin tekniikka ei niin pahasti olis kehittynyt, että sais sisälläkin rantasateen aikana saisi lapset vaikka kiinnostumaan älypuhelimen sijaan esim. värityskirjoista, tai sisäleikeistä. Varmasti täysin erilainen vaikutus lapsen kehittymisenkin kannalta touhuta ja elää just niin niinkuin lasten pitäisikin, mitä vahata vain päivät pitkät ruutua sisällä! Mutta onneksi ei vielä kasvatusasiat ihan ajankohtaisia oo, niin ei tarvitse sellaisia murehtia! ;-)

  Pidin videosta, oli aivan ihana just sen takia kun kaikki oli oikeastaan niin tuttuja, ja joukossa oli niin paljon sellaisia muistoja, mitkä palasi omasta ihanasta lapsuudesta kans mieleen. Mietin just yks päivä, että miten ne muumipelit olikin niin ihania.. ja just se,tietokoneella oleminen oli suurta herkkua, kun harvoin sinne pääsi!
  Kaikki ne erilaiset kerhot yms. mitä mainitsit videolla, niin ihan hiljaiseks vetää. Arvokasta aikaa se lapsuus. Muistatko sää teletappeja? :-D Itellä ainakin muistoissa ne!

  Olis tosi kiva sellainen video, missä kertoisit sun tulevaisuuden suunnitelmista tai sit tyyliin sellainen että "Julian elämä vuodesta 2015 vuoteen 2096" niinkuin sun elämän kerta vähän niinku etukäteen tai silleen en osaa oikein selittää :-D ~Camilla~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vou vitsi mikä superkommentti taas! <3:'D Kiva, että videolta löytyi sullekkin tuttuja asioita! En tiedä onko tuo tv-ohjelma muillekkaan kovin tuttu, sillä tv pursusi silloin niin mahtavia lastenohjelmia, ettei kaikkia ehtinyt katsoakaan! :D Mäkin haluan kyllä mun lapsia sitten aikanaan kannustaa leikkimään ja touhuamaan mahdollisimman paljon ilman virtuaalimaailmaa ja intertnettiä. Se on ihan takuuvarmasti kehityksen kannalta parasta, että saa touhuta sosiaalisessa ympäristössä ja opetella asioita leikin kautta. Ja tietokonehetkinä sitten toivottavasti juuri tuollaiset muumipelit vetää puoleensa! :,D

   Ja joo muistan teletapit ja niitten nauravan auringon! Teletappeja tuli katsottua ihan tosi pienenä nappulana leikkien lomassa ja se taisi olla ensimmäinen lempiohjelma. Sitten vähän vanhempana nappulana ne ei jaksanut enää niin paljon kiinnostaa! Muumit on kanssa ehdottomasti yks ihan lempi ohjelmista ja niitä tekee mieli katsoa välillä edelleen!

   Kiitos paljon ideasta! Tajusin kyllä mitä tarkoitit! :D Pistän heti muistivihkoon ylös, etten unohda. Tulevaisuusjutut on kyllä siinä mielessä aika ajankohtaisia nyt, kun elämä lukion loppumisen jälkeen jo johonkin suuntaan muuttuu!

   Poista
 3. Ihanan erilainen video ja tosi kivaa että jaksat tehdä välillä näitä videoitakin :) Ne tuo mukavaa vaihtelua perinteisiin blogiteksteihin! Sun blogi on muutenkin tosi kiva ja tästä näkee, että panostat sun blogin tekemiseen.

  http://katri-itsjustmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva, että tykkäsit! <3 Haluan pitää blogin mahdollisimman monipuolisena ihan itseni ja lukijoidenkin takia! Kiitos kommentista!

   Poista