maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen kuvina

Mun pääsiäinen sujui tosi kivasti perheen ja sukulaisten kanssa. Tässä vielä muutamia kuvia pääsiäisen tunnelmista.
IMG_5133Äitillä oli torstaina vapaapäivä, joten lähdettiin heti aamusta hakemaan tarvittavia juttuja kaupasta. Pääsiäiskarkkien ostaminen oli taas jäänyt vähän viimetippaan, eikä kaupoista juuri mitään enää löytynytkään. Kinder -munista ei näkynyt jälkeäkään. Onneksi kuitenkin suklaapupuja oli jäänyt meillekkin!
IMG_5354Annettiin suklaapupuja mun serkuille, mutta tietenkin niistä riitti mullekkin yksi. 
IMG_5405Oltiin siis pitkänä perjantaina mun serkun ja hänen äitinsä synttäreillä. Meillä on jäänyt tänä vuonna kotona rairuohot kasvattamatta ja pajunoksat koristelematta, mutta tuolla synttäreillä sain kuitenkin napattua pajunoksakuvan. Ja paljon muitakin kuvia, sillä tuo talo oli sisustettu niin ihanasti, etten voinut vastustaa kuvien ottamista. :D 
IMG_5422Näitä hiuksia on pakko ihastella kerta toisensa jälkeen!  Miksei mun hiukset näytä tolta?
PicMonkey Collage 226Tähän väliin kännykkälaatuinen kuva, joten pahoitteluni siitä. Lauantaina saunottiin perinteiseen tapaan jo päivällä. Saunomisen jälkeen aloin meikata äidilleni noitalookkia, koska äitini oli menossa työskentelemään kylän pääsiäiskokolle noitana. Aika vakuuttava noita, eikö? Itsekin pyörähdin pääsiäiskokolla katsomassa minkälaista menoa oli tänä vuonna tarjolla, mutta en tarennut aivan loppuun asti olla paikalla. Illalla katsottiin meillä vielä pienellä porukalla elokuvaa. 
PicMonkey Collage 224Sunnuntaina lähdettiin käymään äidin kanssa mummulla ja siellä oli myös mun serkkuja. Emilialla ja mulla on tapana raahata kamerat kaikkialle mukaan, joten tietty meillä oli ne nytkin mukana. Kipitettiin tuttuun paikkaan kuvailemaan ja muun muassa tällaisia kuvia nappasin hänestä. Mun mielestä tää empun asukokonaisuus on ihan älyttömän kiva ja sopii näihin kuviin!
PicMonkey Collage 225Mun kuviin tukki mukaan tällainen pikku veijari. Ei auttanut vaikka uhkasin blogiin päätymisellä ja ties millä, haha. Noo ehkä tuolta farkkujen takaa pilkistävät kädet ja jalat tuo vähän vaihtelua kuviin.. :D Tästä asusta näette lisää kuvia seuraavassa postauksessa.

 Miten te vietitte pääsiäisen? 

8 kommenttia:

 1. Jäin tuijottamaan noita pitkiä hiuksia silmät pyöreinä... :D Sun pääsiäinen kuulostaa ihanalta, itsellä meni lähinnä makoillessa ja poikaystävälläkin tuli käväistyä. Sulla ja sun serkulla oli kummallakin ihanat asut yllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne! En voi ees käsittää miten jonkun hiukset voi olla noin pitkät ja hyväkuntoiset luonnostaan! :o Kyllä munkin tuli makoiltua ja laiskoteltua poikaystävän kanssa, mutta niiltä hetkiltä ei tullut otettua kuvia.. :D Kiitos paljon kommentista! <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Sulla ollu ihan huippupääsiäinen :) Itse vietin pääsiäisen pojan kanssa mummulassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Sunkin pääsiäinen kuulostaa kivalta! :)

   Poista
 3. oii sun pääsiäinen kuulostaa aivan ihanalta :)<3 niin kauniita kivoja kuvia postaus täynnä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista!! <3

   Poista
 4. Kenen tuo tukkataivas on? :O Ihan järjettömän upeat hiukset! Pääsiäisesi vaikutti noin muutenkin kovin mukavalta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on mun serkun tukkataivas! Aivan älyttömän upea kyllä! :D Kiitos kommentista! <3

   Poista