tiistai 23. kesäkuuta 2015

Summer style inspiration

Moi! Olin tekemässä tänne ensimmäistä kertaa in & out -postausta, mutta idea tyssäsi siihen, etten keksinyt mitään outtia. Sen sijaan voisin hihkua ja hehkuttaa kesävaatteita ja asusteita loputtomiin. Sitä onkin siis tällä kertaa luvassa!
Style Collage1 Playsuitit Innostuin näistä jo viime kesänä, mutta nyt tarjontaa on ilokseni paljon enemmän ja markkinoilla on entistäkin upeampia vaihtoehtoja. Oon erityisen ihastunut näihin rentoihin, värikkäisiin ja kuviollisiin kappaleisiin! Tahtoo, tahtoo, tahtoo!
Style Collage 2Metalliset tatuoinnit  Vai miksi näitä oikein kutsutaan? Ennen haaveilin ihan oikeasta tatuoinnista, mutta enää sellainen ei hirveästi vedä puoleensa. Sen sijaan nämä metalliset tatskat on mun mielestä ihan älyttömän kiva lisä kesäisiin asuhin ja mikä parasta, nää saa pois! Taidampa pistää pari liuskaa tilaukseen vielä tänä iltana..!
Style Collage1Pitkät maxihameet  Näitä hehkutin jo viimeisimmässä asupostauksessani, mutta ehkä kakkoskierros ei ole pahitteeksi. Viime kesänä  vannoin maximekkojen nimeen, mutta nyt olen kallistunut näihin. Maxihameita voi yhdistää erilaisien yläosien kanssa ja  tuoda asuun paljon vaihtelua pienillä muutoksilla. Helppo, mutta varma valinta!
Style Collage 2Värikkäät dip dyet  Yleensä värikkäät hiukset eivät ole ollenkaan ominta aluettani, mutta kesä tekee ilmeisesti kaiken mahdolliseksi! Nimenomaan värikkääksi dipatut hiukset ovat kiinnittäneet huomioni viime aikoina ja värjäsinhän itsekin latvani pinkiksi. Life is too short to have boring hair!

Weheartitin selailu taitaa jatkua vielä pitkään tämän postauksen julkaisemisen jälkeen... Mitäs te sanotte mun kesäihastuksista? 

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania inspiskuvia oot tähän keränny! Tekis nyt itekkin mieli vetää kaikki ihanat kesätamineet päälle kun näitä kuvia katteli, mutta vielä saa säiden puolesta odotella... :-D ja pakko muuten mainita, että sulle sopii ihan älyttömän hyvin toi pinkki latva hiuksissa! Se on tosi upee! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva että tykkäsit! Kiitos ihanasta kommentista! <3

   Poista
 2. Maksihameet löytyy myös omasta "kesäihastuksista". Kiinostuin noista dip dyet:sta. Toisi varmaan kivaa väriä kesään :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, samisihastukset!<3 Dip dyet on kyllä ihania varsinkin näin kesällä!

   Poista
 3. Vain yksi sana: wautsi<3 (ihan samoja täällä kesäihastuksissa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee meillä on parhaat kesäihastukse! <3

   Poista
 4. Voi kyllä, nämä löytyy munkin kesäsuosikeista! Oikeastaan playsuitit ja maxihameet ovat ykkösiä:)

  VastaaPoista
 5. Ihania suosikkeja! Itse oon myös rakastunut kaikkiin näihin ihaniin kuvioihin, joita noissa playsuiteissakin näkyi! Alennusmyynteihin pääsyä odotellessa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, noi on kyllä niin ihania äää! <3 Juuri niitä odotellessa..! :D

   Poista