torstai 25. kesäkuuta 2015

Värilliset piilolinssit

IMG_9458Heippa! Latasin keväällä puhelimeeni sovelluksen, jonka avulla pystyy tarkastella, miltä oma naama näyttäisi erivärisillä silmillä. Aikani klikkailtua eri vaihtoehtoja, aloin haaveilla ihan oikeasta värivaihdoksesta. Olen käyttänyt piilareita huonon näköni vuoksi jo vuosia, mutta en ole jostain syystä koskaan päätynyt tilaamaan värillisiä kappaleita. Nyt kohdalleni sattui loistava mahdollisuus päästä kokeilemaan värillisiä piilareita yhteistyössä Värillisetpiilolinssit.fi*:n kanssa ja olin siitä enemmän kuin innoissani. Valitsin mahdollismman luonnolliset ja väriltään siniset piilarit, jotka saapuivat mulle hetki sitten.
IMG_9468Piilolinssien mukana tuli pesuneste, joilla piilareita puhdistetaan. Tästä ja muista käytönnön asioista kerron tarkemmin postauksen alusta löytyvällä videolla. Siinä näytän myös kuinka piilarit laitetaan silmiin ja otetaan pois. Veikkaan, että nuo asiat mietityttää  monta, joka ei ole koskaan mitään tälläistä silmäänsä laittanut.
IMG_9476Värillisetpiilolinssit.fi:ltä löytyi ilokseni mahdollisuus valita piilolinssit myös vahvuuksilla, mikä olikin tälläisen huononäköisen pelastus. Vahvuudettomilla piilareilla en tekisi oikeastaan mitään, koska en näkisi niillä eteeni ollenkaan! Piilolinssit vaikuttivat muutenkin melko laadukkailta, mutta eivät silti päihitä arkikäytössäni olevia superkosteana pysyviä piilareita. 
IMG_9509Tältä piilarit näyttää silmissä. Toki kuva hieman vääristää todellisuutta, sillä salamavalo ja muokkaus tuo ääriviivat todella terävästi esille. Käytännössä silmän reunat ovat siniset ja keskustassa pysyy oma vihreä värini. Piilarit löydät täältä*.

Postaus toteutettu yhteistyössä Värillisetpiilolinssit.fi*:n kanssa ja sisältää mainoslinkkejä. 
Onko kukaan teistä kokeillut värillisiä piilolinssejä?

7 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja hyvin toteutettu video, joka oli selkeämpi ku mitä ilmeisesti itse luulit :D Aiotko ostaa kirkkaamman siniset piilarit vai tyydytkö noihin? :) Noikin näyttää ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Haha jep! :D Kyllä varmaan jossain vaiheessa aion koittaa hieman kirkkaamman sinisiä piilareita ja miksen ruskeitakin!

   Poista
 2. Sun videot kyllä ihania! Itseä kyllä vähän ärsyttää sun hidas puhetapas :D Mut ei se haittaa eipähän oo se ongelma että liian nopee puhut. Mut video oli kyllä hyvä ja ajankohtainen, koska itse sain selville aika paljon asiaa mitä oon luullut väärin mut onneks sain selville! :) Mut kysymys kun käytit ekaa kerta piilareita niin tuntuuko ne silmissä miltään? Niihin kyllä ajan kanssa kyllä tottuu mut kuitenkin. Itsellä kans ollut lasit tässä pari vuotta mutta en tykkää ja oon liian laiska käyttämään niitä niin oon miettinyt piilareita että niiden kanssa olisi ehkä jotenkin helpomaa elää kuin lasien. Mut hei jatka samaan malliin videoiden tekoo ja bloggaamista muutekin. Rakastan sun blogii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Muakin ärsyttää hidas puhetapa, joten ymmärrän sua tosi hyvin! Oon livenä ihan päinvastaista tyyppiä ja puhun todella rauhattomasti ja nopeasti, mutta kameran edessä yritän ihan tosissani rauhoittua ja selittää asiat kunnolla. Ja onhan se hieman erilaista selittää kameralle, joka ei edes nyökyttele ymmärvänsä. :D Mutta yritän seuraavassa videossa nopeuttaa puhettani edes prosentin verran!

   Tarkoitatko näitä vai piilareita yleensä? Ihan tavalliset piilarit tuntui ensimmäisellä kerralla hetken vähän kummallisilta. Niinkuin silmässä olisi ollut joku pieni roska. Mutta ihan muutaman minuutin kuluttua silmä alkoi jo tottua ja tärkeää oli tietenkin löytää se silmälle paras piilari. Mulla on esimerkiksi kuivat silmät ja se saattaa vaikuttaa siihen miltä piilari tuntuu silmässä. Näitä kokeillessani ekan kerran oli hetken sama omituinen tunne, mutta se taisi johtua siitä, että mulla oli ollu päivittäisessä käytössä olevat piilarit niin kauan putkeen (yliaikaa) silmässä ja kun otin ne pois niin silmä ärsyyntyi.. Mutta ei sen jälkeen ole tuntunut enää miltään! Ei muista, että silmissä edes olis jotain ylimäärästä!

   Suosittelen sulle tosi tosi paljon piilareiden hankkimista! Mulla oli kanssa pari vuotta lasit, enkä viihtynyt niitten kanssa yhtään. Viivyttelin piilareiden hankkimista, koska kuvittelin, että nekin olis jotenkin hankalat. Mutta ei todellekaan! Mulla on piilarit, joita voi pitää yön yli ja melkein kuukauden putkeen eli tosi helppo apu huonoon näköön!

   Jatkan samaan malliin! <3

   Poista
 3. Kiva postaus, ja videokin oli kiva! :) Harmi ettei ne ollu ihan niin kuin kuvittelit, mutta kyl ne näyttää kuitenki tosi kivoilta! :) Onko ne muuten kertis tai kk- linssit? Näytti olevan kuitenkin niin hinnakkaita että en kyl kertsinä ostais :D Haluaisin itse kokeilla miltä näyttäisin ruskeilla silmillä. Mul on just ihan siniset :)

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Niin, mutta onhan nää nyt kuitenkin vähän vaihtelua! Ei oo kertiksiä vaan ihan pidempään käyttöön soveltuvia! Näissä ei ole kovin selkeää ohjetta, kuinka kauan näitä voi käyttää, mutta muistan jostain lukeneeni, että 90 päivää säilyisivät! Hinta olis kyllä aika huima kertakäyttölinsseille! :D Mäkin haluaisin kokeilla ruskeita silmiä!

   Poista
 4. Oooi tosi kiva video ja ihana blogi muutenkin :) Jee jään seuraileen!! ::)

  VastaaPoista