lauantai 20. kesäkuuta 2015

Video | Pilalle meni!

Moikka! Miten teidän juhannus on sujunu? Mulla ei ollu tälle päivälle mitään suunnitelmia, joten pyhitin illan vain ja ainoastaan blogille. Tässä lopputulos, eli luvassa pilalle menneitä videoita! 

11 kommenttia:

 1. Video sai hymyn huulille, oot kyllä aivan ihana ilmestys! :D<3

  VastaaPoista
 2. Ihan törkeen hyvä!! Sää oot kyl aika huippu :-D Aina hyvää bloggaajaa/vloggaajaa jaksaa odottaa pidempäänkin niin ei hätää päivittämisen kanssa. Itel työt vähän samanlaista tuolla puutarha/puistopuolel kaupungil ku sul, ni ei sitä todellakaa jaksa panostaa ulkonäköön! Kivalta on kuulostanut sun juhannus. Itel menny sillee et ollaan juhlittu ton veljen intistä pääsemistä ( :'D ) sit synttäreitä, ja on tullu nähtyy sukulaisii ja rentouduttuu ja liikuttuu et on jaksanu syödä taas hyvää safkaa! Ai nii, käytiinhä meki siel niit lentokoneit kattoo pellon reunalt xd Mulle tuli niin tarpeisiin tällänen pieni löhöilyloma ku tälläseen ei oo ollu pitkään aikaan yhtään aikaa ni nyt jaksaa taas tehä kunnol duunis hommii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitän! <33 Pihatyöt ja ulkonäköön panostus on ihan mahdoton yhtälö! :D Oiii, sun juhannus kuulostaa tosi kivalta ja oikeasti tollasen melko fyysisen työn jälkeen tarvii vähän rentoutumista!

   Poista
 3. Hahah oot ihana! <3 Tää oli ihan huippu hei :D!

  VastaaPoista
 4. Hahahah, ihan sika hyvä video :'-D!

  VastaaPoista
 5. Ihan loistava video! Ihanaa että muutkin tuskailee videoiden kanssa, kuulostat ihan samalle kun minä videoissa :Dd

  VastaaPoista