keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Video | Ylioppilasjuhlat

Tässä lupaamani video mun yo-juhlapäivästä! Päivä oli tosi kiireinen, joten videoiden ja valokuvien ottaminen jäi loppujen lopuksi todella vähäiseksi. No tässä kuitenkin jonkilaista materiaalia päivästä! Kirjoitan myöhemmin ylioppilasjuhlistani toisen postauksen. Kiinnostaako ketään lukea mun puhetta kokonaisuudessaan täällä? 

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana video! Ois kyllä kiva kuulla/lukea se sun puhe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Ehkäpä sen tänne laitan joskus! :)

   Poista
 2. Olipa hauska katsoa tää video, kun pystyin samaistumaan sun puheisiin älyttömän hyvin :D Pääsin kans nyt ylioppilaaks ja pidin myös ylioppilaan puheen! Mua ainakin kiinnostais lukea sun puhe kokonaisuudessaan :)

  ps. Oot tositosi kaunis ja mekkos on ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh vitsi molemmat oikeen puheen pitäjiä! :D Kiva, että tykkäsit katsoa ja kiitos superpaljon! <3

   Poista
 3. Aivan ihana mekko ja mukavaa vaihtelua katsoa yo-juhlista videota, kun tuntuu että kaikki pistävät vain kuvia juhlistaan :) <3
  Onnea! :)

  http://hheidiemilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Nää sun videot on kyllä ihan ehdottomasti parhaita, näihin ei koskaan kyllästy vaan aina jaksaa katsoa loppuun asti! Ja toi mekko on kyllä ihana, se tuo kivaa vaihtelua kun on hiukan harvinaisempi väri! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kommentti! Kiitos! <3

   Poista
 5. Oisi kiva jos lukisit nyt jälkeempäin sen sun puheen videolla tai kirjottaisit sen tänne blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli tarkotus laittaa sieltä tilaisuudesta otettu video tänne, mutta muistikortti loppui kesken mun puheen, eikä äiti ollu osannut zoomata. :D Voisin kirjottaa sen tänne!

   Poista
 6. Ihan huippu video! Mukava oli nähdä juhlat tätä kautta ja pääsi vähän paremminkin siihen fiilikseen:) Kuvatkin tietty kertoo paljon:) Vitsi nuita kakkuja ja herkkuja naminami.. Niin ja hirmu kauniina oot ollut<3 Onnea vielä kovasti lakin johdosta:)

  VastaaPoista
 7. Mä ainakin haluaisin lukea sun puheen kokonaisuudessaan! Video oli aivan ihana, ja jälleen kerran totean, että sä oot upea. ♥ Tarjoilut sai veden kielelle ja sun mekko oli ihan bueno, oot ollu hurjan kauniina. Teillä on kyllä ollu isot juhlat, uskon että väsytti niiden jälkeen tosi paljon. Nyt on viimein kesä, enää ei tarttee stressata. :) Kivoja työpäiviä sulle ja paljon onnea vielä lakin johdosta :3

  VastaaPoista
 8. Oon tosi jäljessä ja nyt luen vasta vanhempia postauksia, muuta ihana video! Mistä toi sun mekko on ostettu? Aivan upee!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla, kiitos! :)<3 Ja tuo on Nellyltä!

   Poista