keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Postaustoiveita?

Summer Collage 1.3Heipähei rakkaat lukijat ja muut paikalle eksyneet!  Istahdin juuri aamupalani kanssa alas ja käynnistin poikaystäväni läppärin, jossa ei muuten ole edes kunnollista hiirtä. Kuka ihme osaa käyttää konetta ilman? Vilkaisen välillä edessäni olevasta ikkunasta utuista järvimaisemaa ja nautin hiljaisuudesta. Kello tikittää tasaiseen tahtiin ja tietokone suhisee taustalla. Poikaystäväni taitaa jatkaa uniaan vielä hetken, joten ehdin rauhassa julkaista postauksen ja vastata kommentteihin. Ihana aamu!

Bloggariminä on elellyt koko kesän epääsäännöllisellä aikataululla, eikä.ole muistanut huomioida lukijoiden toiveita kunnolla. Ylioppilasjuhlat jäivät vähäiselle huomiolle, samoin Valtterin kotiutuminen armeijasta. Juuri ne asiat, joista olisi kuulunut postata tuhansilla sanoilla, ajoissa. Sen sijaan olen aktivoitunut videoiden teossa ja julkaissut niitä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Nyt halusin luoda ihan oman postauksen teidän toiveita varten. Haluan ihan oikeasti tietää; Minkälaisia postauksia haluatte lukea? Minkälaisia videoita haluatte nähdä? Mikä teitä kiinnostaa?

13 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos tekisit back to school asuideoita ja tämän hetken ilonaiheet postauksen, ilonaiheita on niin piristävä lukea! :)

  VastaaPoista
 2. Videoita ehdottomasti lisää, mun mielestä semmoiset perus höpötys videot on ihan huippuja <3!

  VastaaPoista
 3. Postaus armeijasta poikaystävän näkökulmasta..? Ja myös postaus sun näkökulmasta koko armeija-ajasta, myös siitä kotiinpalusta? Jos tästä kiinnostuit niii ois kiva myös kuulla mitä vinkkejä antaisit ihmisille joiden miehet ovat intissä tai joko sinne lähössä? kuinka valmistauduit siihen ja mitä siitä ajattelit! Ja miltä nyt jälkeenpäin tuntuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä armeijajuttuja pitäis kyllä kirjoitella! Kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Haha, kesälomakaus blogillekkin ni saa aikataulu olla epäsäännöllinen :-D sun yllärit on parhaimpii aina, mutta tota videot on aina kivoi yms :)

  VastaaPoista
 5. Videot on tosi kivaa katsottavaa joten niitä vaan! :)

  VastaaPoista
 6. Sun videot on ihan parhaita ja armeijasta ois kiva kuulla lisää, kun itsellä se tulee ajankohtaiseksi puolen vuoden päästä (iiks!). :) Lisäksi perusarjen postaukset ja sellaiset pienet jutut kiinnostavat ainakin mua, samoin kaikki asut ja vähän erikoisemmatkin jutut - kuten esimerkiksi tuo aiemmin ehdotettu back to school -asut ja esimerkiks mielipidejutut ja sun ajatukset :)

  VastaaPoista