sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Solar Sound Festival

IMG_1137Moikka!  Kotiuduin yöllä Seinäjoelta, jossa vietin pari päivää Solar Soundien merkeissä. Mainitsinkin jo viime postauksessa, että olen osan festariajasta töissä grillillä. Perjantaina mun työvuoro alkoi kahdeksalta ja lähdettiin Katriinan kanssa hyvissä ajoin hotellille vaihtamaan työvaatteet päälle.
IMG_1222Perjantai meni pitkälti näissä maisemissa. Jykän Grillin teltassa siis. Oli ihan uusi kokemus tehdä hamppareita festarimusiikin soidessa taustalla. 
IMG_1232Viime postauksessa vilahti Ebaystä tilaamani lasit, jotka pääsi osaksi mun festarilookkia. Tykkään käyttää festareilla erilaisia aurinkolaseja, satoi tai paistoi.
IMG_1126Meidän hotellihuone oli Sokos Hotel Vaakunassa. Töiden jälkeen oltiin kummatkin Katriinan kanssa tosi väsyneitä ja päätettiin mennä suoraan nukkumaan. Hampparit tuli mulla uniin asti ja kuvittelin paistavani niitä koko yön hotellihuoneessani. Oli ihana viettää yö hotellin pehmoisissa sängyissä! Se on harvinaista herkkua festareilla.
IMG_1111Aamulla herättiin hotelliaamupalalle, jotka on aina kovasti mun mieleen. Tavallisina arkiaamuina aamupalan monipuolisuuteen ei ehdi panostaa, mutta hotellissa kaikki on valmiina. Nam! Olisin syönyt samanlaisen annoksen mielelläni tänäkin aamuna.
IMG_1237Lauantaina hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen käytiin pikaisesti muutamassa kaupassa ja syötiin herkulliset salaatit. Sitten suunnattiin avaamaan grilliä ja oltiin päivä töissä. Kuvassa vielä todistusaineistoa siitä, että minä todella tein hamppareita! 
IMG_1219Lauantain ensimmäinen esiintyjä oli suloinen Isac Elliot, josta kävin räpsimässä pari kuvaa. Lähes kaikki muut suomalaiset artistit olin nähnyt aikaisemmin muilla festareilla lukuun ottamatta tätä poikaa.
IMG_1251Töiden jälkeen käytiin pikaisesti vaihtamassa vaatteet Emman luona ja tultiin sitten alueelle nauttimaan musiikista. Kiiruhdin kovasti ehtiäkseni nähdä Nikke Ankaran ja ehdin paikalle juuri viimeisen laulun aikana. Kävin katsomassa myös Spektin, Rudolfin & Karri Koiran ja tietty myös Tinie Tempahin esityksen. Ilta jatkui kavereiden kanssa vielä hetken aikaa, kunnes lähdin poikaystäväni kyydillä kotiin nukkumaan. Oma sänky kelpasi myös enemmän kuin hyvin pitkän päivän jälkeen!

Oliko teistä kukaan Solar Soundeilla?

8 kommenttia:

 1. Ihana, vähän erilainen postaus ja kuvapaljous <3 Kuulostaa siltä, että teillä on ollut hurjan hauskaa :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kyllä niin kivalta, ihania kuvia oot paljon saanut.:) ♥

  VastaaPoista
 3. Kivalle näyttää ja kivoja kuvia oot räpsinyt! ♥

  VastaaPoista
 4. Bongasin sut sieltä moneen kertaan ja meinasin tulla yhdessä vaiheessa morottamaan, mutta en sitten ehtinyt, kun kavereilla oli kiire hakemaan juomia toisaalta, joten sanon vain sen mitä meinasinkin tulla sanomaan, eli: Sä oot mahtava ja sä tuut todellakin pääsemään pitkälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olis ollu niin ihana nähdä sut siellä! <3 Kiitos ihanasta kommentista! <3

   Poista