tiistai 15. syyskuuta 2015

Color mask - sävyttävä tyvispray

IMG_4228.3
Kuulin hetki sitten ensimmäistä kertaa Biozellin uutuustuotteesta, sävyttävästä tyvispraystä. Innokkaana color maskien käyttäjänä ja värjäyskertojen viivyttelijänä päätin hankkia kyseisen tuotteen itselleni. Kotipaikkakunnaltani tyvispraytä ei valitettavasti löytynyt, mutta Seinäjoen Citymarketista löysin vihdoinkin omani! Mielestäni tämä oli sen verran mielenkiintoinen puteli, että päädyin kertomaan siitä teillekkin.
IMG_4231
Tuotetta löytyy ainakin tällä hetkellä sävyssä light brown, dark brown ja intensive red. Itse valitsin vaalean ruskean sävyn, joka sopii hyvin juuri tummemmaksi värjätylle tyvelleni. Spray häivyttää hyvin tyvikasvua ja pelastaa hiuspäivän värjäyksien välissä. Mun tyvikasvu on lähes saman värinen kuin värjätty hius, mutta spray tuo kivaa extraa ja tummuutta väriin, mikä on loisto juttu, koska ruskea väri haalistuu pikkuhiljaa. Tällä voi myöskin tehdä vaaleaan tukkaan väliaikaisen liukuvärjäysen, wou! Äitini testasi tätä vaaleisiin hiuksiin ja lopputulos oli yllättävän kiva!
IMG_4245Värin lisäksi spray raikastaa ja antaa rakennetta hiuksille kuivashampoon tapaan. Yhteen tuotteeseen mahtuu siis aika monta kivaa ominaisuutta, eikä se vaadi kuin hieman suihkuttelua. Tämä hiuspäivien pelastus jäi ainakin mun vakituiseen käyttöön!
IMG_4264Tässä olen suihkuttanut spraytä kevyesti hiuksiini, joita en ole pessyt pariin päivään. Mun hiuksien väriero ei ole oikeasti noin suuri ja ne ovat latvoista paljon tummemmat raidoituksen takia. Kuva ja valotus hämäävät siis hieman, mutta eiköhän tästä jonkinlaisen käsityksen saa kuitenkin!
Oletteko ehtineet jo kokeilla tätä? Kiinnostaako teitä tämän tyyppiset postaukset?

6 kommenttia:

 1. Mä olin ostamassa tuota mutta tumma ruskea oli juuri loppu joten en sitten saanut sitä :( Mutta kiva että teit tästä postauksen, nyt on ainakin pakko käydä jostain tuo hankkimassa! Tulee varmasti niin olemaan munkin pelastaja koska kauhea juurikasvu ja toimisi kuivashampoonakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sattuipas sitten oikeeseen aikaan tän postaukset teko! :D Kannattaa testata, tämä on kyllä potentiaalinen pelastajaehdokas!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää Julia! Pitää varmaan itse käydä ostamassa sitten tuota tummanruskeaa kun tumma haalistuu kuitenkin aika nopsaa varsinkin kun viikon päästä löhöö aurinkorannalla. Sulla on vaan niin ihana tukka ♥ Ja tämän tyyppiset poustit kiinnostaa ehdottomasti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ehdottomasti tumman värin huono puoli! Blondi alkaa kellertää ja tumma haalistuu.. :/ Tää on kyllä ihan loistava apu jos hiukset pääsee haalistumaan! Kiitos kommentista! <3

   Poista
 3. Huom!

  Olkaa varovaisia näiden tuotteiden kanssa!! Värjää hiukset, mutta myös kaiken muun. Kokeilin mustana ja nyt minulla on kylppärin vesikalusteet ja lattia myös värjäytyneet. Näytti jämähtävän pintoihin mukavasti. En suosittele suihkuttamaan sisätiloissa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! :o En huomannut että tämä vaaleanruskea olisi tehnyt samaa, mutta vähän liian huolimattomasti sitä kyllä suihkuttelin. Musta varmasti saa vielä enemmän sotkua aikaan!

   Hyvä ottaa huomioon!

   Poista