torstai 17. syyskuuta 2015

Denim skirt

IMG_3916
Mulla ei ole itsellä siskoa, mutta olen kuullut lukuisat kertomukset siitä niin raivostuttavasta pikkusiskosta, jonka toimesta vaatekaapista katoaa kaikki alusvaatteista lähtien. Mulla ja äidillä on jokseenkin samanlainen vaatekaappisuhde ja nyt Ilmajoella asuessani olen alkanut ikävöimään äidin vaatekriisit pelastavaa kokoelmaa. Viikonloppuna kotona vieraillessani kävimme äidin kanssa pienellä shoppailureissulla, josta äiti raahasi mukanaan farkkuhameen ja neulepaidan. Nämä vaatteet päätyivät vielä samaisena päivänäni päälle ja asukuviin asti, hupsis.
IMG_4040.2En ole pukenut farkkuhametta päälleni vuosiin. Ehkä viimeksi ala-asteella? Tätä olisi tuskin tapahtunut vieläkään, ellei äitini olisi keksinyt näin houkuttelevaa asuyhdistelmää. Ehkä tämä asu ei kuitenkaan ole ihan ominta aluettani ja siksi emmin kuvien jakamista tännekin. Viihdyn kyllä monenlaisissa muissa farkkuvaatteissa, kuten farkkutakeissa ja -paidoissa, mutta mekon kanssa olen ainakin toistaiseksi vielä vaakalaudalla.
IMG_3918.2Asu: paita: vero moda | farkkuhame: vero moda | sukat: ? | Lisäsin päähäni myös pari pidennystä tuomaan hieman lisää tuuheutta ja pituutta kampaukseen ja tykästyin kyllä tähän hiustyyliin kovasti! Piti myös hyödyntää kotoista peltomaisemaa kuvien taustalla vielä viimeistä kertaa ennen puimureiden saapumista!
IMG_4020.2Yhdistin asuun neulepaidan kanssa samantyyppistä kuosia olevat villasukat ja näin pysyivät jalatkin lämpöisinä. Tykkään hirveästi erilaista pitemmistä sukista hameiden kanssa yhdistettyinä!

Näin saapui pikainen asuun keskittynyt postaus päätökseensä. Oon saanut tämän viikon ahkeruuspuuskassa aikaan jo monenmoista postauksentynkää ja jotain jopa ihan valmiiksi asti! Arki tuo mukanaan tietynlaista energiaa asioiden aikaansaamista varten! 

9 kommenttia:

 1. Farkkuhame on aika vihastuttava itseni päällä, mutta se jakaa kyllä paljon erilaisia mielipiteitä ja kun katsoo noit sun kuvii niin onhan toi yhdistelmä todella ihastuttava :> Sul on niin mallikroppa et vitsi kui mageelta näyttää toi farkkuhame!! Haha, tuo on kyl hauska et sä viet äitis kaapista vaatteita kun yleensä me siskot ollaan aikamoisia varkaita ;-D Mut just kiva nuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkuhameista on kyllä ollut viime aikoina aika paljon puhetta ja kun on katsellut bloggaajien in & out postauksia, niin välillä se on aseteltu syksyn ykkösvaatteeks ja välillä kunnon tyylimokaks! :D Monet vaatteet näyttää kyllä toisen päällä kivalta, mutta omaan kroppaan niitä ei osaa jotenkin yhdistää samalla tavalla! :/ Haha ei siinä auta muu kun varastaa äidiltä, kun ei ole siskon vaatekaappia vaihtoehtona. Joskus olen kyllä käynyt myös veljen kaapilla!

   Poista
 2. Aivan yli-ihan asukokonaisuus! Toimii ♥ Ja noi sukkasäärystimet mikkä lie - niiiin söpöt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus!! <3 Villasukat ne on, vaikkei kuva sitä paljastakkaan! :D

   Poista
 3. Upea hame ja asu, vautsi! ♥

  VastaaPoista