tiistai 1. syyskuuta 2015

Kesällä 2015

Se ei johdu siitä, ettenkö löytäisi syksystä mitään rakastettavaa. Löydän paljonkin. Rakastan usvaista peltomaisemaa aamuisen koulutieni varrella ja lehtien värittämää luontoa. Rakastan tunnelmallisia iltoja ja kynttilöiden loistetta, kaikke uutta ja jännittävää, mitä syksy tuo tullessaan. Mutta silti, joka vuosi näihin aikoihin  koen suunnatonta haikeutta ja ahdistusta katsellessani kesän vaihtuvan syksyyn. Jokainen kesä on täynnä onnea ja hetkiä, joiden kauneutta on mahdotonta kuvailla sanoin. Kesä on vuodenajoista rakkain.

Summer Collage 3
Jos jokin minusta syksyllä kuoriutuu niin ehdottomasti mietteliäs runotyttö, joka hiljaa mielessään käy läpi elämän kauneutta ja haurautta. Etsii syvällistä merkityistä runoista ja raamatunkohdista, purkaa ajatuksiaan sanoiksi ja ennenkaikkea muistelee iloisia hetkiä. Niimpä nyt ensimmäisenä syyskuun päivänä halusin palata kuluneeseen kesään. Kesällä 2015...

 Sanoin lukiolle hyvästit. Pidin uuden ylioppilaan puheen ja siinä samassa koko koulutieni eskarista siihen päivään asti vilahti silmissäni ja ajatuksissani oli hyvin tiukasti mukana jonkin uuden alku. Ylioppilasjuhlien jälkeen oli vain minä ja avoinna olevat tiet. Ja kesän 2015 tarinat vielä kirjoittamattomana edessäni.

♥ Aloitin heti kesäkuun alussa työt ihan uudenlaisessa paikassa,  hautausmaalla. Olin aivan innoissani ensimmäisestä pihatyöstäni ikinä ja vaikka kesä olikin sateinen ja kylmä, ulkona työskentely oli ihanan virkistävää.

♥ Inttileskeys päättyi! Musta tuntuu, että tästä olisi suurempikin ikuisuus aikaa. Armeija on kaukainen muisto vaan.

 Mökkeilin, vaikkakin aivan liian vähän. Mökkisaldoa kertyi vain yksi yö, mutta ehdin kyllä välillä piipahtaa lyhyemmillä visiiteillä sukulaisteni mökillä. Tämä jäi mua vähän harmittamaan, sillä mökkeily on musta aivan ihanaa.

 Vietin juhannusta Valtterin kotona ja piipahdettiin illalla moikkaamassa hänen kavereitaan ja katsomassa lentonäytöksiä.

Summer Collage3

 Alkukesän sadesään vuoksi innostuin elämässäni ensimmäistä kertaa käyttämään itseruskettavia useammin. Ensimmäisellä kerralla onnistuin saamaan itselleni kunnon kirahvirusektuksen, mutta kyllä sekin lähti siitä sujumaan! 

 Olen istunut iltoja kaveriden ja jäätelöiden kanssa milloin missäkin ja nauttinut elämästä ilman suunitelmallisuutta ja aikatauluja. Välillä on vain huippua sännätä siltä seisomalta seuraavaan paikkaan, ilman sen kummempaa pohtimista.


 Vilustuin ja sairastin pienen kesäflunssan töissä ollessani ja myöhemmin muhun iski tyhjästä korkea kuume muutamaksi päiväksi. Niistäkin selvittiin ja ainakin mulla oli loistava syy tuijotella useampi jakso peräkkäin lempisarjoja ja syödä herkkuja!

 Olen syönyt paaaaljon grilliruokaa ja omasta maasta saatuja uusia perunoita. Oman kasvimaan antimista on muutenkin saanut nauttia kesän mittaan!

♥ Toteutettiin jo viime kesänä ajatuksissa pyörinyt Tukholman matka kahdestaan poikaystäväni kanssa ja reissu oli kyllä todella onnistunut. Aurinkoinen Tukholma, loistavat shoppailumahdollisuudet ja poikaystävän seura. Enempää ei voi edes toivoa!Summer Collage 2
 Tiputin talviturkkini loppujen lopuksi elokuiseen järveen. Sitä ennen olin suostunut vain kastelemaan varpaat hyiseen järveen. Toista kertaa ei kyllä koskaan tullut, mutta yksikin loistava riitti. Vesi oli ilokseni todella lämmintä ja tarkenin jopa vesijumppailla hetken.

 Innostuin pihalla treenaamisesta äitini kanssa. Loppukesästä pystytettiin pihalle milloin minkäkinlaiset kuntopiirit ja tehotreenihetket. Ihan parasta ja mielenkiinto pysyi korkealla!

 Kävin kaksilla festareilla parhaan ystäväni kanssa. Joka kesä on pakko päästä festareille edes kerran! Provinssissa olin ihan ensimmäistä kertaa!

 Löydettiin Valtterin kanssa kiva ja meille sopiva asunto, jonne kuskattiin tavaroita pikkuhiljaa. Ja tottakai tehtiin myös uuden asunnon kunniaksi pieni pyörähdys Ikeassa.

 Syöksyin pihalle heti auringon vähänkin pilkistäessä ja pyyhin kalenterista kaiken mahdollisen loppukesän helteisimpinä päivinä.

Minkälaisen kesän te vietitte?

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 Itsekin kävin uimassa vain kerran, edes nyt elokuun hellepäivinä en ajautunut rannalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus! <3 Haha, pääasia, että ees kerran käyty! :D

   Poista
 2. Sulla on ollut ihan mielettömän kiva ja ihana kesä takana niin en ihmettele yhtään, vaikka haikealta tuntuisikin. Tää on niin klisee, mut pian on jo uus kesä oven takana! ;-D Ihanaa ja tunnelmallista syksyä teille! Toivottavasti syksy tuo tullessaan ihania ja tapahtumarikkaita hetkiä, mitkä on taas ihanina muistoina mielessä, sekä kivoina katseltavina albumeissa. Vitsi ollaan saatu ihailla koko kesän mitä upeimmista fotoista. Aina vain olet onnistunut kuvissa ja saanut suun yhä uudestaan ja uudestaan loksahtamaan auki. Myös ihania maisemakuvia yms on ollut ilo katsella! Kiireellisimpinäkään kesäaikoina ei ole sun postauksia skipattu vaan niihin on palattu monia kertoja ajatuksen kanssa. Kiitos mahtavista lukuhetkistä ja siitä että jaoit kesän kuulumisia meille lukijoille ja muille sun blogisi kurkistelijoille. Hyvää loppuviikkoa Ilmajoelle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuden kesän lähestymisellä voi onneks vähän lohdutella! :D Mutta eiköhän tästä syksystäkin (ja lähestyvästä joulusta <3<3<3) löydy paljon kivoja hetkiä! Voi miten ihanasti sanottu, kiitos! <3

   Poista
 3. Huippu postaus♥ Vaikuttaa ihanalta kesältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ihana se kyllä oli!

   Poista