keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Missä voit seurata mua?

Heipähei!  Tykkään seurata google analyticsin, sekä bloggerin tilastoja ja tarkkailla esimerkiksi sitä, mitä kautta ihmiset ovat blogiini saapuneet. Mun monella blogin seuraajalla ei ole blogger-tiliä, joten he tulevat blogiini kukin omaa polkuaan. Facebookista, instagramista, askista.. Huomasin, että mulla saattaisi olla hieman päivittämisen tarvetta tässä asiassa, sillä mun bloglovin' -tilikin oli erittäin huonolla hapella, eikä edes mun hallittavissa?! No nyt on asia korjattu ja ajattelin informoida myös teitä minun ja blogini somemaailmasta.

some21

Facebook-sivu - Pohdin kauan blogin facebook-sivujen tekemistä, mutta se paljastuikin lopulta hyväksi ratkaisuksi! Facebook löytyy lähes kaikilta, vaikka sen suosio saattakin olla hieman laskussa. Laitan tänne aina linkin julkaisemastani postauksesta, sekä välillä päivittelen jotain muutakin, kuten DailyChicin kilpailuja ja pikakuulumisia. Blogin fb-sivuille pääset TÄÄLTÄ.


some20

Bloglovin'  - Itse en ole ikinä oikein päässyt bloglovin'in makuun, vaan seuraan suosikkiblogejani mieluiten bloggerin kautta. Ihana uusi luokkakaverini kuitenkin kertoi, että seuraa blogeja nimenomaan täältä käsin, joten menimpä  siis korjaamaan myös oman homehtuneen tilini! :D Löydät blogini TÄÄLTÄ.

some17

Youtube - Blogin rinnalla teen välillä videoita Youtubeen, mikä on mielestäni virkistävää vaihtelua tavallisten postausten kirjoittelulle. Monet ovat sanoneet, että mun pitäisi blogin sijasta panostaa enemmän videoiden tekoon, joten voisin ehkä yrittää tehdä taas hieman enemmän videoita! Youtube-kanavan löydät TÄÄLTÄ.

some19Instagram - Instagramia käytän ehkäpä kaikista someista eniten ja sinne postaan kaikkea postaustenkin ulkopuolelta! Tämä onkin jo varmaan instapostauksien ansiosta tuttu juttu, elikkä mut löytää TÄÄLTÄ nimellä @jjjuliaeveliina.

Muita someja

Snapchat - Täältä löytyy se ehkä kaikista arkisin minäni, joka ei käytä aikaa sen kummemmin kuvien asetteluun kuin värimaailmaankaan. Vaihtelevalla menestyksellä päivitän mystoryyni hömppävideoita ja fiiliskuvia. Snapchatista mut löytyy myöskin nimellä jjjuliaeveliina.

Ask.fm - Haha, en todellakaan tiedä miksi mulla on tunnukset tänne ja koenkin välillä olevani vähän vanhus nuorempien maailmassa. Noo täältä multa voi tulla kysymään helposti ties mitä mielessä pyörivää! Askista löydyn nimellä jjuliaeve.

Weheartit - Täällä selailen inspiroivia kuvia ja välillä etsin materiaalia blogiin. Jos joku haluaa seurata wehearitissä niin mut löytää TÄÄLTÄ.

Ainakaan tällä hetkellä mulla ei tule mieleen muita mainitsemisen arvoisia sivustoja ja sovelluksia, joista minut tai blogini voisi löytää, mutta kertokaa ihmeessä jos unohdin jotain tärkeää! Mitä someja te käytätte eniten? Entä mitä kautta tykkäätte seurata suosikkiblogejanne?

4 kommenttia:

 1. Tää oli kyllä hyvä postaus! :) Ja pitikin heti käydä tykkäämässä sun blogista myös facebookissa ;)

  Hei muuten, jos haluat nuo (ainakin minusta typerät) flickrin tunnukset kuvien päältä pois aina kun niihin vie hiiren, jätä linkin alusta kohta: data-flickr-embed="true" sekä linkinlopusta pidempi pätkä script async src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js" charset="utf-8">< ja lopusta > puuttuu nuo sulut, kun muuten tää kommentti herjas HTML virhettä :D eli ne poistetaan myös!) Näin kuvat tulevat niinkuin aina ennenkin, ilman ylimääräisiä härpäkkeitä! :-)


  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! :)<3 Ja jep, toi on myös musta typerä! Pitääpä koittaa, kiitos!!

   Poista
 2. En tiennyt sun blogin face-sivusta o.o No, nytpä tiedän :D Ite käytän eniten Instagramia, faceen tulee päiviteltyä joskus ja sitä selaan ahkeraan. Snäppiäkin oon harkinnut, mutten oo vielä lämmenny... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nytpä tiedät! ;)) Ja kannattaa koittaa snäppiäkin!

   Poista