sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween party 2015

IMG_8968Meillä on ollut kaveriporukan kanssa jo pari vuotta tapana kokoontua yhteen halloweenin merkeissä. Onhan se loistava syy laittaa naamaan hieman erikoisemmat meikit ja tavata ystäviä! Teemajuhlat on niiin parhaita! Viime vuoden halloweenpostauksen pääset lukemaan TÄSTÄ.
IMG_8939Parina viimeisenä vuonna ollaan vietetty halloweeniä meidän vanhassa talossa, joka jo itsessään saa mielikuvituksen laukkaamaan. Tänä vuonna en olisi millään ehtinyt järjestää juhlia, sillä asun viikot muualla ja osallistuin myös koulun juhlien järjestämiseen. Onneksi ihana ystäväni Maija päätti järjestää tämän vuoden juhlat poikaystävänsä kanssa! Juhlat oli ihan huiput! Meillä oli käytössä iso tila, joka oli koristeltu lukuisilla kynttilöillä, kummituksilla, möröillä ja lepakoilla.. Wou!
IMG_8929Maija oli kokannut meille ihan älyttömän hyvää porkkanakeittoa. Valehtelematta parasta sellaista, mitä olen elämäni aikana syönyt.  Tarjolla oli lisäksi muun muassa tonnikalarullia, coctailtikkuja, fudgeja, haamutikkareita, sormikeksejä ja silmäkarkkeja. 
IMG_8975Olin ajatellut olevani tavalliseen tapaani vampyyri ja toteuttaa meikin, josta tein aikaisemmin youtubeen tutoriaalinkin. Pukeuduin vampyyriksi jo koulun juhliin, joten päätin keksiä eiliselle nopeasti jonkun erilaisen meikin. Niimpä päädyin meikkaamaan itselleni nukkemeikin.
IMG_8960Ja kaikki kasassa! Vietettiin iltaa syömällä pöydän antimia ja kuuntelemalla musiikkia. Musiikkivideot pyörivät valtavalla näytöllä ja päädyttiin siinä hieman myös tanssahtelemaan niiden tahtiin. Pojat tosin taisivat viihtyä enemmän biljardipöydän äärellä. Pelattiin illan aikana myös Trivial Pursuit -peliä, jonka mun joukkue voitti, heh. Lopuksi kokoonnuttiin sohvalle ja katsottiin Scary Movie 5. Elokuva oli hyvä, vaikka ilmeisesti olinkin nukahtanut hetkeksi sitä katsellessani. :D 
IMG_9027Juhlien järjestäjä Maija, joka oli pukeutunut Titanicin Roseksi. Olin valittanut aikaisemmin päivällä, kun mikään kuva tai blogipostaus ei onnistu ja Maija osasikin luvata, että saan juhlista varmasti paljon kuvia. Totta!
IMG_8977Katriina tuli meille valmistautumaan ennen juhliin lähtemistä ja päädyttiin jälleen samantyylisiin meikkeihin. Viime vuonna oltiin vampyyreitä, nyt nukkeja.
IMG_9040Myös valtsu pyörähti meillä ennen juhliin lähtemistä ja saikin samalla meikkiä naamansa. Onneksi edes yksi edusti tänä vuonna vampyyrimeikissä! 
IMG_8647Loppuun vielä yksi kuva koulun halloween-juhlista. Olen oppilaskunnan hallituksessa, joten pääsin mukaan juhlien järjestämiseen. Stressasin keskiviikoa aika paljon ja koko viikon alku oli hyvin kiireinen. Onneksi juhlat meni kuitenkin loistavasti ja paikalla oli myös mun ihania luokkalaisia!  Löydettiin selvästi myös koko koulun karmivin kuvauspaikka! 

Näin saatiin halloweenin vietto onnellisesti päätökseen!  Juhlitteko te halloweeniä?

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tunnelma näyttää olleen mahtava! :) Itse en juhlinut halloweeniä - mitä nyt treffattiin mun ystävän kanssa ja leivottiin kakku, mutta muutoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Veera! <3 Kivalta kuulostaa teidän kakkukestitkin! <3

   Poista
 2. En ite vietä oikeen Halloweenia, eikä koulullakaan ollu tänä vuonna mitään ohjelmaa. : o Mut teillä vaikutti olevan just mukavaa yhessä! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovinkaan moni ei kyllä vietä halloweenia ja tääkin oli mun eka koulu, jossa oli jotain ohjelmaa halloweeniksi! :D Meillä oli kyllä mukavaa! Kiitos kommentista! <3

   Poista
 3. Ihania kuvia! Sun meikki on ollu tosi upee <3

  VastaaPoista
 4. oli varmasti kiva ilta :)! Oot kyllä niin taitava meikkaamaan :3 Oisimpa ite ees puoliksikaan noin hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! En kyllä sanois, että olisin mitenkään taitava meikkaaja.. :D Oon enemmänkin sellainen hätiköijä, joka sutaisee naamaan vähän mitä sattuu! :D

   Poista
 5. Ihanalta kuulostaa ja näyttää teidän partyt! Mahtava tuo meikki kyllä ♥

  VastaaPoista
 6. Pääsitte viettämään kyllä ihanaa laatuaikaa halloweenin merkeissä kuvista ja tekstistä päätellen! :3 Loistavan kuuloinen tunnelma ollut teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentista! <3 Halloween oli kyllä ihan huippu!

   Poista
 7. Kuulostaa kivalta! :) Näytät upealta♥

  VastaaPoista