torstai 26. marraskuuta 2015

Ihonhoitovinkki - Rhassoul mineraalisavi

Rhassoul savijauhe
Ihanaa, saan jälleen esitellä teille varsinaisen luonnon ihmeaineen! Kyseessä on varmasti monelle hieman vieraampi tuote - minullekin se on vasta tuore tuttavuus. Sain nimittäin Berber Argan Oil:lta testattavaksi Rhassoul mineraalisavijauhetta. Savijauhe on täysin luonnonmukaiden tuote ja se sisältää muun muassa piidioksiidiä, rautaa, magneesiumia, kaaliumia, naatriumia sekä hivenaineita.

Mikä savessa on niin erityistä ja miksi olen siitä niin kovin innoissani? Savi toimii kuten metalli ja imee itseensä epäpuhaudet ja myrkyt syvältäkin ihosta ja hiuksesta. Se sopii hyvin jopa arpikudosten ja esimerkiksi aknen hoitoon! Savea voi siis käyttää monipuolisena puhdistuostuotteena ihon & hiusten hoidossa!
Rhassoul savi blogi
Aknea mulla ei ole, mutta taistelen silti vähän väliä inhottavien näppylöiden ja epäpuhtauksien kanssa. Rakastan puhtauden tunnetta iholla ja hiuksissa, mutta siitä huolimatta kauneudenhoitoni pääpaino on aina ollut kosteutuksessa. Savijauhetta testaillessani olin todella innoissani, sillä ihoni todellakin kaipaa myös puhdistusta kaikkien niiden ilmansaasteiden ja meikkinaamion alla vietettyjen päivien veroittamana! Päätinkin jakaa tähän postaukseen ohjeen Rhassoul mineraali -savijauheesta tehdystä kasvonaamiosta, sillä uskon että ruudun toisella puolella on varmasti kaltaisiani kosmetiikkahöperöitä, jotka haluaisivat puhdistaa kasvojaan paremmin, vieläpä luonnontuotteen avuilla.

Puhdistava kasvonaamio Rhassoul mineraalisavijauheesta
Sekoita kulhossa savijauhetta ja vettä niin, että siitä muodostuu tahna. Älä käytä metallisia työvälineitä! Halutessasi voit lisätä kasvonaamioon muutaman tipan kosteuttavaa arganöljyä, mutta itse tein naamion pelkästään vedestä ja savesta. Levitä tahna kasvoille tai halutessasi vain kasvojen t-alueelle ja anna vaikuttaa noin 5 minuutia. Pese naamio pois ennen kuin se on täysin kuivanut.
Mineraalisavi kasvonaamioNaamio kuivui kasvoilleni melko nopeasti ja kuivuessaan se tuntui todella kiristävältä - niin kuin savesta voisi etukäteen kuvitellakin. Toisaalta tuo tunne oli se, mikä erotti savinaamion aikaisemmin testaamistani naamioista. Kasvot tuntuivat nimenomaan puhdistuvan ja raikastuvan! Naamio ei kuitenkaan missään nimessa kuivata ihoa, päinvastoin, se vähentää ihon kuivuutta.

Pitääpä vielä tähän väliin mainita, että samaisen naamion voi levittää myös hiuksiin. Hiuksiin, etenkin huokoisiin latvoihin, kertyy paljon muotoilutuotteen jäämiä, saasteita ja vesiputkien mukana jopa metalleja. Tehokas puhdistus saattaa jopa kirkastaa hiusten sävyä ja tehdä niistä helpommin käsiteltävemmät!

Naamio on hyvä levittää iholle tai hiuksille noin kerran viikossa, mutta savijauhetta voi käyttää päivittäin myös shampoona & saippuana. Marokkolaiset naiset ovat käyttäneetkin tätä savijauhetta kauneudenhoidossaan jo vuosisatoja!

blogiTässä vielä kuva meikittömästä ihostani naamion poispesemisen jälkeen. Voi mikä raikas ja puhdas tunne kasvoilla olikaan tuolloin! Usean puhdistustuotteen jäljiltä kasvojen iho saattaa hieman punertaa, mutta savinaamio ei rasittanut ihoa ollenkaan. Päinvastoin, se tuntui erittäin pehmeältä ja hyvinvoivalta! Voin todella lämpimästi suositella tätä tuotetta kaikille ihonhoitovinkkejä kaipaaville!

Olen saanut postauksessa esitellyn tuotteen testiin blogini kautta Berber Argan Oil:lta, jonka facebooksivun ja yhteystiedot löydät tästä linkistä.


Savesta kiinnostuneet, pitäkää huomenna silmät auki! ;)

12 kommenttia:

 1. Pakko kokeilla! Kuulostaan tosi hyvältä, ja oon miettinyt jo kauan saven käyttöä ihonhoidossa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Ainakin omat kokemukseni savesta ihonhoidossa ovat tämän tuotteen jälkeen todella positiiviset! :) Kiitos kommentista! <3

   Poista
 2. Oi ihanaa, pakko kokeilla joskus! : ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Tätä kyllä kannattaa kokeilla! :)

   Poista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Ja wow oot ihan sika nätti myös ilman meikkiä <3!

  VastaaPoista
 4. Siistin kuulonen! Pitääki jossain vaiheessa ostaa :) Oot muuten ihan todella kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata! Voi, kiitos paljon!! <3

   Poista
 5. Voi miten ihanan tyttömäinen ulkoasu sun blogilla! Ja tosi kiinnostavia ja hyviä postauksia, herättää hyvin mielenkiinnon! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! Tälläistä palautetta on aina kiva saada! :) <3

   Poista
 6. Aivan super upean näköinen ilman meikkiä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti, kiitos paljon! <3

   Poista