tiistai 17. marraskuuta 2015

Instapostauksien paluu

Heipähei! ♥  Uhkailin dramaattisesti syyskuun instapostauksessa, että se saattaisi jäädä viimeiseksi laatuaan. Vaan eipä jäänyt, sillä postauksen kommenttiosiossa sille näytettiin kuin näytettiinkin vihreää valoa. Kiitos siitä, palaute suoraan lukijoilta sekä hyvässä, että pahassa on aina tärkeää ja avartavaa. Nyt päästäänkin kurkkaamaan syksyn instamateriaalia!
Insta Collage 221. Tämä taitaapi olla ensimmäisiä selfieitä uuden asuntomme parvekkeellta. Otan usein selfieni luonnonvalossa, sillä tykkään kirkkaasta ja raikkaasta kuvausympäristöstä! 2. Harrastukseni takia olen yleensä se, joka ryömii metsissä ja pelloilla kuvailtavana, mutta tällä kertaa ryömin sillä toisella puolella. Kuvattavana oli veljeni, jonka houkuttelin siinä samassa myös instagramin maailmaan. 3. & 4. Nämä kaksi ovat mielestäni onnistuimmat blogiotokseni tältä syksyltä! Kaipaan jo kovasti tuota syksyn värikkäintä aikaa..
Insta Collage 241. Kuvasin blogiin & youtubekanavalleni tutoriaalin tämän meikin teosta. Samalla nappasin vähän materiaalia myös puhelimeeni. 2. Vampyyrilookki pääsi käyttöön kouluni halloween juhlissa, joita olin myös itse järjestämässä. Seuraavaksi vuorossa on itsenäisyysjuhlat!  3. Kyllästyin vampyyrimeikiin ja päädyin tekemään itselleni pelottavan (?) nukkemeikin kaveriporukkani halloweenkekkereihin. 4. Tämän kuvan takana on monenlaisia tunteita. Asukuvat, tai juuri mitkään kuvat muutenkaan, eivät olleet onnistuneet aikoihin ja tämä olikin sitten se kuuluisa viimeinen yritys. Onneksi tällä kertaa lopputulos oli parempi! Olin hyvin hyvin helpottunut ja rauhallinen tällä kuvausreissulla. 
Insta Collage 231. Pidettiin valtsun kanssa tuparit ja tämän näköisinä odotettiin vieraitamme. 2. Ihana aarre, muisto ylioppilasjuhlapäivästäni. Olimme kulkeneet koulutietä yhdessä parhaan ystäväni kanssa eskarista lähtien, mutta tähän päivään katkesi yhteinen polkumme ja nyt olemme aivan eri kouluissa, eri puolilla Suomea. 3. Puhelimeni akku oli loppunut yöllä ja voi sitä järkytyksen ja hämmennyksen määrää kun aamulla avatessani puhelimen, ensimmäisenä vastassa olivat Pariisin suru-uutiset. Sanattomaksi tässä menee, vaikka sanoja itseasiassa olisi hyvinkin paljon. Parisii ja muutkin maailmankolkat ovat mielessäni iltarukouksissani. 4.  Pitkästä aikaa (?) ihan tavallinen naamakuva. Takana oli erittäin onnistunut työharjottelupäivä toimintaterapiassa.

Tämän postauksen myötä toivotan ihanaa illanjatkoa kaikille!  Instagramista mut löytää nimellä @jjjuliaeveliina 

12 kommenttia:

 1. Mun mielestä tällaset insta-katsaukset on kivaa ja kevyttä luettavaa! :) Eli tee ihmeessä jatkossakin! Oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, kiitos kommentistasi! <3

   Poista
 2. Kiva postaus! Täs tulee niin hyvin kerrottuu kaikki viimeiset kuulumiset kivasti kuvien kanssa. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)<3 Tuo on kyllä totta! Samalla hoituu sekin! :D

   Poista
 3. Nää insta postaukset on just kivoja :)! Pitäisköhän itekkin alkaa tekemään tälläsiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ala ihmeessä! Minä ainakin tykkäisin lukea! <3

   Poista
 4. Ihanaa, tykkään näistä tosi paljon ja nyt aloin miettimään että miksi en itse oo tehnyt instapostausta aikoihin:'D Vaikka seuraan sua instassa niin joskus saattaa kuvat hävitä sen feedin muiden kuvien sekaan ja tää kautta on sit kiva päästä kurkkaamaan ne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin käy usein niin että seurattujen kuvat häviävät feedin sekaan variskin kiireisimpinä päivinä! :D Tee ihmeessä pitkästä aikaa instapostaus! <3

   Poista
 5. Nää instapostaukset on just hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva tietää, kiitos kommentista! :) <3

   Poista
 6. Toi lehtikasakuva on kyl todella upea. Olet hurjan kaunis <3

  VastaaPoista