torstai 10. maaliskuuta 2016

Mustavalkoinen raitamekko

IMG_7919Pikkupakkanen ja pikkumekolla poseeraaminen luistelukopin vieressä. Mielessäni pyöri malliohjelma, jossa mallit voikertelivat kylmyydestä talvisissa kuvaustunnelmissa. Saan kai minäkin vähän valittaa, jos ammattilaisetkin niin tekevät? Vähintäänkin olo oli jäisellä tavalla hieman huvittunut, kun keskitin kehoni lämmönsäästöasentoon ja vaivuin jähmettyneeseen kuvaustilaan, jossa vain kasvojen lihakset yrittivät myönnytellä "ei ole kylmä, ei sitten yhtään". Näin kuvattiin yksi mekoista, jonka sain valita itselleni Hersecretiltä. Tämä on ehdottomasti suosikkivalintani, sillä kaikesta lyhyydestään huolimatta mekko on erittäin mukava päällä. Ja eikai raitavaatteitakaan voi olla liikaa? Mekko tulee olemaan varmasti kovassa käytössä kesällä, vaikka sitä jo hieman luistelukopin laidalla testasinkin.
Mustavalkoinen raitamekko Hersecretiltä blogiNämä kuvat räpsittiin viimeisenä talvilomapäivänä. Loma päättyi jälleen klassisesti yrittämällä toteuttaa yhtäaikaa ja päällekkäin kaikkia niitä kalenterin kohtia, jotka olivat jääneet viikon aikana huomiotta. Viimeisenä päivänä  yritin korjailla etenkin hiihtolomani kiiltokuvaaa sporttipyrähdyksellä, johon sisältyisi mahdollisimman monta talviliikuntalajia. Luistelun ja pulkkamäen kohdalla oli jo suoritusmerkki, joten ryntäsin vielä hiihtoladulle toteamaan, ettei se suju multa edelleenkään kiiltokuvamaisesti. Pääruuaksi tein talvisen juoksulenkin ja jälkkäriksi vielä vatsalihastreenin olohuoneen lattialla vanhempieni kanssa. Päivä jatkui aikalailla samaan tahtiin siihen asti kunnes oli pakko pakata lomapäivät laukkuun ja lähteä niiden antamalla voimalla kohti opiskelupaikkakuntaa ja alkavaa pääsykoevalmennusta.
IMG_7921Psykologian pääsykoeartikkelit julkaistiin jo minun lomaillessa, mutta aloitin niihin tutustumisen vasta ensimmäisenä koulupäivänä. Artikkeleja on 13, mikä on aikaisempiin vuosiin verrattuna aika vähän. Aiheet ovat pääosin todella mielenkiintoisia ja mulle tulikin heti lämmin tunne siitä, ettei niiden opiskelu olisi missään tapauksessa hukkaan heitettyä aikaa, vaikkei koulun ovet edes aukeaisi. Lemppariartikkelini kertoo unihäiriöistä ja olenkin jo salaa kuristellut sen sisältöä, vaikka pyrin hyödyntämään alkuhuumaani ensin puuduttavempiin aiheisiin. Jos joku haluaa käydä tutustumassa tämän vuoden Jyväskylän pääsykoeartikkeleihin ne löytyvät TÄÄLTÄ.
Hersecret raitamekko blogi asukuvatTänään mulla on omalukupäivä eli olen siis viettänyt aikaa aineiston parissa omasta asunnostani käsin. Lähdin myös pyörähtämään eräässä ihanassa vaaleanpunaisessa kahvilassa, jossa herkuttelin tietysti vaaleanpunaisimmalla leivoksella, joka valikoimasta löytyi. Pidettiin siellä luokkalaisteni kanssa hetken pientä lukupiiriä kunnes palasin asunnolle valmistelemaan tätä postausta. Mietin pitkään tämän päivän postauksen aihetta, mutta valitsinkin tyylilajiksi yksinkertaisesti höpönlöpön. Jotukut päivät vaativat päätöntä ja hännätöntä pulinaa.

Mekko saatu yhteistyössä Hersecretiltä ja se löytyy TÄÄLTÄ

13 kommenttia:

 1. Wow super makee mekko♥ Sopii sulle täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 2. Ouu mikä mekko! Ja voin vaan kuvitella, miten kivalta tuo näyttää kesällä, kun iho on hieman ruskettunut ja maisemat ..noh kesäisemmät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Haha, mäkin just pohdin että rusketus tekis varmasti terää! xD

   Poista
 3. Upee mekko, näyttää tosi hyvältä sun päällä :)

  VastaaPoista
 4. Ompa ihana mekko! Löytyy varmasti paljon käyttöä tulevana kesänä:)

  VastaaPoista
 5. Ompa nätti mekko! Istuu sulle erittäin kauniisti :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis mekko, kuten on sen kantajansakin;)

  VastaaPoista
 7. Tuo mekko pukee sua kyllä aivan ihanasti <3

  VastaaPoista